The Smart Team - Echipa CIT Grup

Lucian Muresan - Fondator & Asociat: CEO, Sales Manager Distributie

Crede in tine si in ceea ce faci!

Trebuie sa iti doresti un lucru si se va intampla. Noi cei de la CIT Grup ne imbunatatim zilnic pentru a deveni mai buni, ne dorim sa crestem impreuna, sa formam astfel o familie mare fericita.

 

Dan Iliescu – Fondator & Asociat

Întotdeauna amintiti-va ca aveti în voi puterea, rabdarea si pasiunea de a ajunge printre stele pentru a schimba lumea.

Noi CIT Grup credem in educatie. Credem ca poti reusi orice intreprinzi atata timp cat ai in echipa colegi ce isi doresc sa se dezvolte continuu pentru a ajunge cei mai buni. Daca tu crezi in tine si noi credem, daca iti doresti sa excelezi vei gasi la CIT Grup colegi ce te pot ajuta sa-ti cresti valoarea, sa ajungi printre cei mai buni. Viata e o continua invatare.

If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't really living. Winston Churchill

 

Adrian Sirb - Account Sales Manager Distributie

 Lucrez de mai bine de 5 ani in domeniul vanzarilor, atat pentru telefonie mobila cat si in IT. Sunt ambitios, sociabil si dornic mereu de a afla lucruri noi.

Am ajuns la CIT Grup de putina vreme si pot spune ca am fost ales, ceea ce ma bucura mult astfel invat zi de zi lucruri noi si pot deveni mai bun in ceea ce fac..

 

Adrian Filipescu – Account Sales Manager

Lucrez din 2005 in domeniu IT, atat pentru service cat si in vanzari distributie. Sunt o persoana deschisa spre tot ceea ce este nou, imi place sa ajut si ador provocarile.

In 2009, pentru o scurta perioada de timp, am ajuns la CIT Grup. Apoi am revenit in forta in 2012, contribuind la dezvoltarea companiei. De ce am ales sa revin? Pentru ca impreuna cu oamenii din CIT Grup ma pot dezvolta din toate punctele de vedere, existand un real potential de crestere zi de zi a companiei.

 

 

Radu Sorin - Junior Account Sales Manager

Rapiditatea, perseverenta, entuziasmul sunt lucruri care ma caracterizeaza. IT-ul a ramas mereu mai mult decat un hobby, am activat si in acest domeniu comercializand si reparand produse IT.

Colaborarea cu CIT Grup a inceput in urma cu aproximativ 5 ani cand am achizitionat pentru un vecin un dell optiplex desktop.Ulterior am recomandat CIT Grup la toate cunostiintele mele. De ce CIT Grup? In primul rand echipa, calitatea superioara a produselor si garantia.