Compania

Hai sa vorbim despre lucrurile in care credem. 

 

Viziune:

Produsul CIT Grup este prima alegere la achizitionarea unui produs IT in Romania.

 

Misiune:

Prin tot ceea ce facem, dorim ca produsele pe care le iubim si in care avem incredere sa ajunga la tine mai simplu, mai rapid. Dorim ca tu sa pe percepi valoarea de necontestat, pentru ca tu, beneficiarul, sa castigi timp, resurse financiare si sa te poti ocupa in liniste de ceea ce este important pentru tine. De restul ne ocupam noi.

 

Valori

Deschis. Cand vii la CIT Grup, te intampinam cu un zambet si o strangere calduroasa de mana. Suntem atenti, te ascultam si ne punem mereu in locul tau. Iar impreuna gasim cele mai bune solutii pentru tine, creative si neasteptat de potrivite.

Dedicat. Unde ai mai vazut atat de mult entuziasm? La CIT Grup, cand ai fost data trecuta. Suntem realmente pasionati de ceea ce facem si mergem pana in panzele albe pentru ca tu sa fii cel putin multumit. Venim in intampinarea nevoilor tale, iti oferim un service prompt si consultanti cu IT-ul la degetul mic. Reactionam rapid pentru ca tu sa castigi timp prin solutii la cheie, disponibile imediat si fara costuri suplimentare.

Performant. La CIT Grup, refurbished inseamna produse de marca, cu configuratii solide, special create pentru business, la un pret mai mult decat accesibil. E super alegerea pentru afacerea ta sau experienta personala in materie de tehnologie.Produsele sunt disponibile imediat si in cantitati mari. Mai mult, sunt super optimizate, avand un consum redus si o durata de viata mai mare.

Garantat. Cand vine vorba de calitate, chiar nu glumim deloc. Iti oferim produse refurbished ale unor branduri de top (hardware, dar si software). In plus, le testam si noi cu mare atentie. Avem astfel siguranta ca perioada de garantie standard (3 ani pentru produse refurbished CIT Grup) poate fi extinsa cu inca maxim 5 ani. Apoi, ai si garantia de returnare in 60 de zile. Asa, riscurile ni le asumam noi, pentru tine.

Responsabil. Ne-am asumat o dubla responsabilitate. Una fata de tine, partenerul nostru, rezolvandu-ti rapid si avantajos, problema de IT. Similar, prin insasi natura business-ului, cu produse refurbished, avem grija sa reducem impactul echipamentelor IT asupra mediului inconjurator. Fair cu tine si eco-prieten cu mediul.

 

Totul se datoreaza unei istorii, a unui trecut. Pentru CIT Grup acest trecut a fost presarat cu multe intamplari, povestea de succes incepand cu 2002.

Descopera in continuare CIT Grup in presa.