ACHIZITII SEAP

Autoritatiile publice care intentioneaza sa demareze o achizitie publica a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, sunt obligate sa o le realizeze prin intermediul platformei SEAP.

Trimite formularul si de restul ne ocupam noi.


Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) este: www.e-licitatie.ro.

Fiecare produs comercializat de catre www.citgrup.ro este disponibil pentru achizitie publica si prin platforma SEAP:

  • Calculatoare CIT Grup Refurbished si noi
  • Laptopuri CIT Grup Refurbished si noi
  • Servere CIT Grup Refurbished si noi
  • Imprimante CIT Grup Refurbished si noi
  • Monitoare CIT Grup Refurbished si noi
     

Alte echipamente CIT Grup Refurbsihed si noi.
Sisteme de operare Mircosoft Refurbsihed si software licentiat.


Institutiile care vor demara procesul de achizitie publica de la www.citgrup.ro prin platforma SEAP vor beneficia de conditii speciale.

Pentru a demara procesul de achizitie, va rugam sa urmariti pasii urmatori:

1. Plasati o comanda pe site-ul nostru, parcurgand toate etapele de achizitie, iar în comentariu precizati ca doriti procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca sa aveti produsele rezervate, respectiv sa cunoastem modelul, configuratia si cantitatile exacte pe care doriti sa le achizitionati.

Dupa primirea comenzii pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmare. Dupa verificarea si confirmarea telefonica, vom pune la dispozitie produsele si pe platforma SEAP, daca nu au fost încarcate pâna în momentul de fata. Momentan nu exista o modalitate automatizata prin care miile de produse comercializate de CIT Grup - printre care foarte multe sunt configurabile - sa fie încarcate automat pe platforma SEAP.

Îndata ce produsele devin disponibile pe SEAP, veti fi anuntati si veti putea începe procedura de achizitie publica electronica.