Stii ce sa intrebi?

Inainte de a achizitiona un produs IT, trebuie sa cunosti cateva detalii importante. Fii atent ce ai putea sa-l intrebi pe vanzatorul dintr-un magazin IT pentru a fi sigur ca ai ales corect si ca nu vei avea surprize pe viitor.

 

Ce fac daca nu sunt multumit de produs?

Se intampla uneori ca produsul cumparat sa nu fie la nivelul asteptarilor tale. Sau poate iti doresti un produs mai performant. In acest caz, la CIT Grup iti oferim 60 de zile garantie de retur. Poti chiar sa-ti alegi in loc unul mai performant. Asa, esti sigur ca ai facut un smart deal.

 

Cat costa o licenta de Windows?

Sistemele refurbished (calculatoare, laptopuri, servere) comercializate de CIT Grup au software licentiat preinstalat si pot fi folosite imediat. Folosind software fara licenta, risti amenzi mari sau chiar raspundere penala. Cat te costa o licenta Windows? Intreaba consultantii CIT Grup s-ar putea sa fii placut surprins.

 

Unde imi reparati produsul? 

Majoritatea magazinelor care vand produse IT trateaza responsabilitatea garantiei superficial atunci cand ai o problema cu produsul. Afli ca, de fapt, ti-l va repara o alta firma decat cea de la care l-ai cumparat. Iti recomandam sa alegi un magazin specializat, care are departament de service intern. Asa, esti sigur ca magazinul respectiv va fi dedicat in rezolvarea situatiilor neplacute care pot aparea in timpul perioadei de garantie.

 

In cat timp se rezolva garantia? 

Daca magazinul nu dispune de service intern, durata rezolvarii problemei se mareste datorita transportului produselor de la magazin la partenerul care se ocupa de service. Exista cazuri neplacute in care produsul trimis nu mai poate fi reparat sau inlocuit. La CIT Grup, rezolvam majoritatea problemelor de service in maxim 3 zile. Cum? Deoarece dispunem de stocuri mari de produse si componente de schimb.

 

Ce acopera garantia?

Inainte de a cumpara un produs, intreaba daca toate componentele sale sunt acoperite de garantie si daca vei primi suport tehnic gratuit. Astfel, te asiguri ca nu te vei intalni cu situatii in care aceste servicii te vor costa ulterior. Spre exemplu, afli de la unele magazine ca o anumita componenta a produsului nu intra in garantie, dar numai dupa ce te-ai confruntat deja cu problema. La CIT Grup, asa ceva nu se intampla.

 

Ce marca au produsele?

Daca am avea toate piesele componente ale unei masini de lux, am putea sa reconstruim acea masina astfel incat sa functioneze ca una originala? Probabil ca nu. Afla care este calitatea componentelor utilizate la asamblare pentru a fi sigur ca, spre exemplu, procesorul nu este o copie fidela facuta in China. Totusi, cand vine vorba de compatibilitatea intre componente, doar un specialist dedicat iti poate garanta acest lucru. La CIT Grup, iti oferim produsele unor branduri de top (Dell, HP, IBM, Lenovo), construite in facilitate de top, respectand standarde ridicate de compatibilitate, performanta si calitate. Daca alegi un produs de marca, beneficiezi de o calitate deosebita la un pret foarte prietenos.

 

Daca vreau o configuratie mai buna, pot sa achizitionez produse de la alte firme si sa le montez fara sa imi pierd garantia?

Da, poti. Exista magazine care vand produse IT putin mai ieftin, dar care iti impun sa nu imbunatatesti configuratia (upgrade) pentru a nu pierde garantia. Astfel, esti obligat sa achizitionezi ulterior componente la preturi mai mari, doar de la respectivele magazine. Noi credem ca este dreptul tau sa fii multumit de produsul achizitionat. Prin urmare, iti poti imbunatati configuratia singur, fara sa pierzi garantia.

 

Daca peste sase luni doresc un alt produs, imi oferiti posibilitatea unui upgrade?

Daca doresti un sistem mai performant, iti preluam bucurosi vechiul produs, oferindu-ti si un discount pentru achizitia unui produs cu o configuratie mai buna, alaturi de o garantie noua.

 

Companii de top au ales sa ne devina clienti fideli si apreciem acest lucru. Afla mai multe despre Clientii CIT Grup.

 

Alege inteligent achizitionand refurbished by CIT Grup:

Super pret, de 3 ori testate, garantie pe viata, windows inclus, livrare 24h

Calculatoare refurbished | laptop refurbished | servere refurbished | imprimante refurbished | workstation refurbished

 

Sau cumpara ieftin second hand:

Mai slab calitativ ca un produs refurbished cu doar 1 an garantie

calculatoare second hand | laptop second hand | servere second hand | imprimante second | workstation second hand