Programul Rabla IT

Computerele.

Au transformat lumea si ne-au schimbat viata.

Insa te-ai intrebat vreodata, daca tehnologia tot avanseaza si din ce in ce mai frecvent apar produse noi si interesante, cu cele vechi ce se intampla?

Ca si solutie la aceasta problema, in urma cu ceva timp, CIT Grup a initiat pentru prima data in Romania Programul RABLA IT, prin care primeste echipamentele vechi de la firmele care isi inoiesc parcul IT si carora le vinde echipamente din ultimele generatii.

 

Cum functioneaza?

Identifici produs pe care il doresti pe website-ul www.citgrup.ro (daca cumva nu gasesti ce cauti, contacteaza consultantul CIT Grup si cu siguranta vom gasii o solutie), predai echipamentul / echipamentele tale vechi si primesti un voucher care acopera 10% din valoarea urmatoarei achizitii.

Pentru a preda echipamentul tau vechi ai la dispozitie doua metode: poti sa-l aduci la magazinul CIT Grup - Timisoara, Calea Aradului, nr. 48A sau il poti preda la oricare din cei peste 4000 de colaboratori din Romania sau Europa.

In urma predarii echipamentului ai sa primesti un voucher. Fie ca il folosesti tu sau sa il faci cadou, voucher-ul este valabil 60 de zile de la data predarii rablei si acopera 10% din urmatoarea achizitie de la CIT Grup.

 

Contacteaza-ne acum >