Garantia Pretului

Prin garanţia preţurilor mereu mici oferită de CIT Grup, chiar şi proiectele de amploare devin accesibile. 

Dorim să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona rapid şi comod toate produsele dintr-un singur magazin şi de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparaţii complexe de preţuri şi deplasări inutile la diferiţi furnizori!

Responsabilii noştri pentru verificarea preţurilor verifica zilnic şi identifică preţurile aplicate de către toţi concurenţii relevanţi. În măsura în care vor identifica un preţ mai redus aplicat în mod curent de către alt magazin, cu siguranţă că ne vom corecta prețul respectiv.

În contextul unui sortiment care conţine peste 100.000 de produse se poate întâmpla să omitem ceva, astfel încât concurenţii noştri să ofere pentru scurt timp un preţ mai redus la anumite articole. Din acest motiv oferim o garanţie după cum urmează: în cazul în care un client identifică la un concurent un produs identic la preţuri mai reduse în comparaţie cu cele practicate de noi, îi asigurăm preţul respectiv – iar pentru informaţia comunicată îi asigurăm în mod suplimentar o reducere de 10%!

 


 

De Ce CIT Grup?

Calitatea superioara

Componentele folosite în productia produselor importate de citgrup.ro sunt de o calitate excelenta, garantand atingerea unor performante ridicate. De regula produsele din comert din Romania, pentru atingerea unui pret cat mai mic de vanzare, sunt construite si utilizate componente de o calitate redusa fata de cele vandute in tari din Vestul Europei. Pot aparea astfel probleme de incompatibilitate intre componente, o racire precara, consum superior de curent, diverse defectiuni si un timp de viata redus. Alege produsele importate de citgrup.ro

Sursa ziarul Capital: “Foarte populare in strainatate produse „CIT Grup Refurbished“ incep sa fie cele mai cautate si in Romania.” citgrup.ro importator direct in stoc:

 
 
     
 
     


 Afla mai multe >