Achizitii SEAP

Achiziti publice prin SEAP sau achiziții directe.

Instituțiile care vor demara procesul de achiziție publică de la www.citgrup.ro prin platforma SEAP vor beneficia de condiții speciale.
După prima achiziție cumpărătorul beneficiază de puncte în valoare de 10% din achiziție. Puncte care le poate utiliza pentru achiziții ulterioare.


Pentru a demara procesul de achiziție, va rugăm să urmăriți pașii următori:

Plasați o comandă pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar că să aveți produsele rezervate, respectiv să cunoaștem modelul, configurația și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați.


După primirea comenzii pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmare. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP, dacă nu au fost încarcate pâna în momentul de față. Momentan nu există o modalitate automatizată prin care miile de produse comercializate de CIT Grup - printre care foarte multe sunt configurabile - să fie încarcate automat pe platforma SEAP.


Îndata ce produsele devin disponibile pe SEAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.


De ce CIT Grup? Află depre calitatea produselor, despre cum poți economisii energie electrică și despre performnața produselor citgrup.ro