Workstation Dell Precision T5500

Workstation Dell Precision T5500 Tower, Intel Quad Core Xeon E5620 2.4 GHz, 8 GB DDR3 ECC Reg, 128 GB SSD NOU, NVIDIA Quadro NVS 295 , Windows 10 Home, 3 Ani Garantie

Cit Grup Info

Produs refurbished, super testat si optimizat, garantat de CIT Grup

Cit Grup Info

Ai 3 ani garantie standard si poti extinde pana la 8 ani.

Cit Grup Info

Cu Windows preinstalat, e gata de folosit.

 Dell Precision T5500
 • Cit Grup Info

  O data de catre producator, o data de catre specialistii CIT Grup si a treia oara la instalarea sistemului de operare.

 • Cit Grup Info

  Cu Antivirusul Microsoft Defender, esti protejat de la inceput

 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat

Performanta suprema, dimensiuni reduse

     Conceputa pentru mediile in care spatiul este esential, dar limitat, statia de lucru Dell Precision T5500 ofera performanta specifica statiilor de lucru cu doua socket-uri intr-un pachet compact, silentios.
     Incredibil de rapida si de eficienta pentru dimensiunile sale, statia de lucru Dell Precision T5500 dispune de arhitectura Intel® Xeon® cu dou? socket-uri cu tehnologie Intel® QuickPath (fiecare unitate de procesare este echipata cu un controler de memorie integrat si optiuni de interconectare de mare viteza) si accepta memorie DDR3 ECC Registered de pana la 72 GB.
     Pentru o functionare si mai impresionanta, puteti adauga procesorul grafic optional NVIDIA® Tesla™ C1060, creand astfel propriul dvs. „supercomputer personal” pentru aplicatiile CUDA.Compatibilitate cu placi grafice extraordinare

     Cu doua sloturi PCIe x16 si putere uimitoare pentru gama de placi grafice acceptate, statia de lucru Dell Precision T5500 functioneaza rapid pentru a aduce designul, animatiile, imaginile si proiectele complexe la via?a.
     Beneficiati de performan?? de top cu cele mai recente pl?ci grafice la nivel de statie de lucru: statia de lucru T5500 poate fi echipata cu placile grafice profesionale alese de dvs., de la ATI® si NVIDIA® .
     Statia de lucru T5500 asigura o functionare uimitoare a sistemului si fiabilitate extraordinara prin drivere grafice testate sau certificate pentru o gama larga de aplicatii pentru statiile de lucru.

Optimizata, testata si dotata cu tehnologia Turbo

     Dell lucreaza în parteneriat cu furnizori independenti de software (ISV) de marca pentru a confirma compatibilitatea sistemelor, asigurandu-se ca aplicatiile autorizate pentru statiile de lucru pe care le incarcati pe statia dvs. T5500 vor functiona cu usurinta imediat dupa despachetare.
     Tehnologia termica avansata utilizata de compania Dell si radiatoarele eficiente ale procesorului va permit sa utilizati functia Intel Turbo Mode chiar si atunci cand utilizati sistemul mai mult timp.

Design eficient

     Statia de lucru Dell Precision T5500 ofera un nivel ridicat de eficien?a energetica si respecta cele mai importante standarde energetice din lume, inclusiv ENERGY STAR® 5.02, EPEAT® Gold and Blue Angel (Der Blauer Engel) 2009.
     Datorita designului avansat al placii de baza si al ventilatorului oferite de Dell, statia de lucru T5500 dispune de un sasiu extrem de practic si eficient din punct de vedere energetic, care poate functiona in liniste chiar si atunci cand este configurat pentru activitati incredibil de solicitante.
     Toate statiile de lucru tower Dell Precision noi utilizeaza surse de alimentare cu eficienta de 85%, cu gama larga, pentru activitati de calcul ecologice, care nu necesita sacrificii in ceea ce priveste performanta.

Specificatii
Workstation Dell Precision T5500 Tower, Intel Quad Core Xeon E5620 2.4 GHz, 8 GB DDR3 ECC Reg, 128 GB SSD NOU, NVIDIA Quadro NVS 295 , Windows 10 Home, 3 Ani Garantie
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Sistem de operare
  Windows 10 Home
 • Procesor
  Intel Quad Core Xeon, E5620 2.4 GHz, 12M Cache, pana la 2.66 GHz
 • Memorie
  8 GB DDR3, suporta pana la 72 GB RAM, contactati pentru mai multe detalii
 • Hard disk
  128 GB SSD, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
 • Optical drive
  Nu are
 • Graphic card
  NVIDIA Quadro NVS 295, 256 MB, 64 Bit
 • Network Card
  Gigabit 1000 Mbps
 • Porturi / Conectare
  8 x USB, 1 x Port Serial, 1 x Port Parallel, 1 x e-Sata, 1 x Port RJ45, 2 x PS2, 1 x Audio-in, 1 x Audio-out
 • Cablu Curent
  inclus
 • Garantie
  3 Ani
 • Gama
  Design & Graphic
 • Model
  Precision T5500
Review-urile clientilor nostri pentru Workstation Dell Precision T5500
Workstation Dell Precision T5500 Tower, Intel Quad Core Xeon E5620 2.4 GHz, 8 GB DDR3 ECC Reg, 128 GB SSD NOU, NVIDIA Quadro NVS 295 , Windows 10 Home, 3 Ani Garantie

Ai cumparat acest produs? Scrie un review