IBM 4840-564 SurePOS

Sistem POS IBM SurePOS 4840-564, Display 15" Touchscreen, Intel Celeron 2.0 GHz, 1 GB DDRAM, 40 GB ATA

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 IBM 4840-564 SurePOS
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat

Seria SurePOS 500 ofera solutii inovatoare pentru industria alimentara, industria petroliera si pentru retaileri care au nevoie de echipamente cu sau fara touchscreen. Seria SurePOS 500 reprezinta un sistem integrat, elegant si atractiv, care este proiectat pentru rigorile acestor industrii.

Punctele forte pentru aceste sisteme sunt:

   - Design elegant, inovator si compact ce ocupa mai putin spatiu.
   - Display anti-glare touchscreen infrarosu ce nu necesita calibrare, care minimizeaza efectul de orbire mai bine decat orice tehnologie touch. Tehnologia infrarosu poate fi folosita cu sau fara manusa, cu stilus, card sau cu unghia.
   - Sunt disponibile multiple configuratii, incluzand aici montare pe perete, Multiple configurations are possible including on a wall, deasupra sistemelor de contorizare, deasupra sertarelor de bani.
   - Sistem de atasare usoara a monitoarelor ce permite atasarea sau detasarea rapida a monitoarelor la sisteme.
   - Dimensiunile disponibile pentru monitoare sunt de 12.1 inch, 15 inch si 17-inch, in functie de model
   - Tehnologia Cooling Tunnel, utilizeaza un ventilator cu rulment cu 2 bile si un tunel de racire, ce tine procesorul rece si placa de baza curata.
   - Sistemul revolutionar de asamblare diferentiaza acest produs prin designul sau utilizabil. De exemplu, inaltimea mica permite casierului sa vada si sa interactioneze mai usor cu clientii.
   - Instrumentele de management pentru aceste sisteme Remote Deployment Manager (RDM) 3.1 si IBM Director 3.1 permit managementul si actualizarea sistemelor de pe un site sau server remote. Wired for Management (WfM) 2.0, SMBIOS 2.3/Desktop Management Interface (DMI), Preboot Execution Environment (PXE), si Wake on LAN (WOL) sunt, de asemenea, disponibile.

    O mare valoare adaugata de IBM este sistemul de management Remote Management Agent Versiunea 2 (RMAV2), care ofera capabilitati dinamice noi pentru integrare cu serverul IBM. Atat RMA V2 cat si IBM Director sunt tehnologii gratuite ce ofera capabilitati de gestionare pentru POS-urile IBM. Impreuna ele ofera valoare semnificativa in gestionarea totala pentru industria retail. RMA V2 suporta seriile IBM SurePOS 700, SurePOS 300, SurePOS 500, Anyplace Kiosks, Mobile Tablet for Retail (MTR) si Self Checkout. RMA V2 ofera solutii de gestionare a sistemelor cum ar fi gestionarea configuratiei, managementul inventarului, notificare eveniment si expediere, operatii de la distanta (remote), distributie de software si monitorizare. Sunt oferite gratuit pentru descarcare de pe site-ul:

        www.ibm.com/solutions/retail/store/support

   - Gestionarea imbunatatita a cablurilor simplifica procesul de instalare si ofera mai mult spatiu de lucru. Aditional, haionul se conecteaza direct la placa de baza, ceea ce elimina multe cabluri.
   - Este proiectat pentru adaugarea usoara a extensiilor prin porturile serial si USB, porturile USB de 12V ports sunt create pentru scanere sau alte periferice low-voltage, portul USB 24V pentru imprimante (conectare atat USB cat si Serial).
   - MSR imbunatatit, programabil care include suport pentru folie si carduri.
   - O gama larga de optiuni de periferice sunt disponibile, inclusiv imprimante IBM SureMark, tastatura comapcta IBM ANPOS, si solutia SurePoint.

Specificatii
Sistem POS IBM SurePOS 4840-564, Display 15" Touchscreen, Intel Celeron 2.0 GHz, 1 GB DDRAM, 40 GB ATA
 • Utilizare
  Business, IBM SurePos 4840-563 este un sistem elegant, proiectat pentru rigorile industriei alimentare, un sistem care asigura functionalitate deplina la un cost de exploatare redus.
 • Calitate
 • Brand
  IBM
 • Model
  SurePOS, 4840-564
 • Display
  15 inch, Touchscreen
 • Sistem de operare
 • Procesor
  Intel Celeron, 2.0 GHz, 400 MHz FSB
 • Memorie
  1 GB DDRAM, dual channel
 • Hard disk
  40 GB ATA, suporta HDD 1 TB SATA
 • Network Card
  10/100/1000 Gigabit
 • Porturi / Conectare
  6 x USB 2.0, 1 x Power USB(12V), 1 x Power USB(24V), 2 x Cash Drawer Port(24V), 1 x VGA, 2 x PS/2, 1 x RJ-45, 4 x RS-232, 1 x casti, 1 x microfon
 • Cablu Curent
  Optional
 • Dimensiuni
  383 x 338 x 410 mm
 • Alte detalii
  11.1 Kg
Review-urile clientilor nostri pentru IBM 4840-564 SurePOS
Sistem POS IBM SurePOS 4840-564, Display 15" Touchscreen, Intel Celeron 2.0 GHz, 1 GB DDRAM, 40 GB ATA

Ai cumparat acest produs? Scrie un review