Sistem POS ELO 17B3, Intel Core i3 Gen 3 3220 3.3 GHz, 4 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, Display 17" 1280 by 1024 Touchscreen Defect

Produsul nu mai face parte din oferta CIT Grup.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs

   Sistemele POS all-in-one 17B3 continua sa aduca acelasi stil, fexibilitate si functionalitate cu care ne-a obisnuit seria anterioara la punctul de vanzare, de serviciu, de vanzare cu amanuntul si ospitalitate in intreprinderi oferind o performanta mult mai ridicata si mai multe catacteristici.

 

Display

Tehnologia IntelliTouch Plus indeplineste toate conditiile impuse de Coporatia Microsoft pentru o interactivitate multi-touch optima cu sistemul de operare Windows 10.

IntelliTouch Plus se bazeaza pe o tehnologie cu unde acustice, ce a oferit timp de 20 de ani performanta si incredere si vandut milioane de instalatii in intreaga lume.

Dual-touch rapid si precis capabil sa urmareasca doua locatii simultan pe touchscreen.

Touchscreenul este sigilat din fabrica astfel sunt eliminate daunele accidentale atunci cand se varsa lichide pe acesta.

Contrast luminos de 1000:1 pentru lizibilitate imbunatatita.

Specificatii tehnice produs

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate