Server Dell PowerEdge R710

Server DELL PowerEdge R710, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon X5650 2.66 GHz, 48 GB DDR3 ECC Reg, 6 bay-uri 3.5 inch, DVD-ROM, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6i, iDRAC 6 Enterprise, 2 x Surse Redundante

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 Dell PowerEdge R710
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat
Cere Oferta
Solicita o oferta personalizata.
Descriere

Ce spunem noi ?

     Serverul DELL PowerEdge R710 este un server rackabil 2U cu doua procesoare Intel, de uz general, extraordinar pentru camere de servere sau centre de date din intreprinderi si locatii la distanta care necesita virtualizare exceptionala.
Cu R710 aveti performanta gestionarii datelor dumneavoastra in timp real, simplificarea virtualizarii, obtineti astfel imbunatatirea managementului afacerii dumneavoastra.

Ce spune DELL?Design dedicat

     Serverul DELL PowerEdge R710 este inspirat de catre clienti. Concentrandu-se asupra detaliilor, Dell a creat servere inspirate de dumneavoastra, cu functionare simpla si caracteristici inovatoare. Dispunerea logica a componentelor si amplasarea sursei de alimentare permit o instalare simpla si directa, precum si o reimplementare simpla in viitor.

     In plus, cele mai noi servere din seria PowerEdge de la Dell sunt prevazute cu un ecran LCD grafic interactiv pentru monitorizarea starii sistemului, emiterea de alerte si controlul configuratiei de administrare de baza chiar in partea frontala a serverului. Clientii au la dispozitie un aparat de masurare al energiei si un termometru pentru temperatura ambianta integrate in server, pe care le pot monitoriza de pe acest afisaj, fara niciun instrument software.

Virtualizare performanta
     Serverul DELL PowerEdge R710 dispune de o capacitate de memorie de 288 GB. Capacitatea marita este esentiala pentru performanta si scalabilitatea solutiilor care integreaza aceste servere. R710 permite implementarea rapida a solutiilor de virtualizare cu ajutorul hipervizoarelor incorporate de la producatori de top.

Intel VT FlexMigration integreaza mai multe generatii de servere bazate pe procesoare Intel XEON, imbunatatind flexibilitatea si protectia investitiei.
Memoria DDR3 (Double Data Rate 3) ofera latime mai mare de banda si consum mai mic de energie decat tehnologiile FBD sau DDR2 (Double Data Rate 2) anterioare.Administrare simplificata

     Suita Dell OpenManage ofera operatiuni imbunatatite si comenzi bazate pe standarde, proiectate pentru a se integra cu sistemele existente, pentru un control eficient.

     Solutia Lifecycle Controller simplifica sarcinile administratorilor de retea prin efectuarea unui set complet de functii de alocare a resurselor, cum ar fi implementarea si actualizarea sistemelor si configurarea si diagnosticarea componentelor hardware, dintr-o singura interfata intuitiva, numita USC (Unified Server Configurator) intr-un mediu fara sistem de operare instalat. Acest lucru elimina necesitatea utilizarii si intretinerii mai multor suporturi CD/DVD separate.

Dell Management Console (DMC), bazata pe tehnologia Altiris de la Symantec, asigura o perspectiva unica asupra intregii infrastructuri si o sursa de date comuna pentru aceasta; de asemenea, poate asigura administrarea de baza a componentelor hardware sau functii mai avansate, cum ar fi gestionarea activelor si a securitatii. DMC va ajuta sa reduceti sau sa eliminati procesele manuale, ceea ce inseamna reducerea duratei si cheltuielilor necesare pentru desfasurarea activitatii si posibilitatea alocarii unei durate mai mari pentru utilizarea strategica a tehnologiilor.

DELL Unified Server Configurator ofera un punct unic de acces pentru administrarea sigura, eficienta si simpla a infrastructurii. Fiind incorporat si integrat in sistem, acesta ofera:

 

 • Acces rapid si uniform;
 • Flexibilitate excelenta;
 • Capacitati avansate.

Dispunand de capacitati integrate de instalare de drivere, actualizare de firmware si configurare si diagnosticare a componentelor hardware, instrumentul USC este un punct unic pentru implementarea sistemului de operare.

Design cu un consum redus de energie     Serverul DELL PowerEdge R710 include tehnologii Energy Smart care sunt proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind in acelasi timp performantele.
Printre caracteristicile designului cu un consum redus de energie, se numara surse de alimentare dimensionate pentru necesitatile sistemului, eficienta a designului inovator la nivel de sistem, administrare energetica si termica pe baza de politici si componente Energy Smart cu eficienta ridicata, bazate pe standarde. Toate aceste elemente sunt proiectate in vederea maririi eficientei energetice pentru ultimele noastre servere centrale pentru centre de date, livrand in acelasi timp performanta de care are nevoie activitatea dumneavoastra.

 

Specificatii tehnice Server DELL PowerEdge R710, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon X5650 2.66 GHz, 48 GB DDR3 ECC Reg, 6 bay-uri 3.5 inch, DVD-ROM, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6i, iDRAC 6 Enterprise, 2 x Surse Redundante
 • utilizare
  Serverul PowerEdge R710 este un server de rackabil 2U cu doua procesoare Intel, de uz general, extraordinar pentru camere de servere sau centre de date din intreprinderi si locatii la distanta care necesita virtualizare exceptionala
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Model
  PowerEdge R710
 • Format carcasa
  2U, Rackabil
 • Sistem de operare
  optional
 • Procesor
  2 Procesoare Intel Six Core Xeon, X5650 2.66 Ghz, 12 MB Cache, 6.4 GT/s
 • Hard drive
  nu are, suporta 6 HDD 3.5 inch
 • Memorie
  48 GB DDR3 ECC, upgradabil la 288 GB DDR3
 • Raid controler
  SAS/SATA DELL Perc 6i
 • Optical drive
  DVD-ROM
 • Network Card
  4 x Gigabit Ethernet NICs
 • Porturi / Conectare
  4 x USB, 2 x PS/2, 2 x VGA, 1 x port serial
 • Alte detalii
  2 x Surse redundante, iDRAC6 Enterprise, cablu power inclus
Review-urile clientilor nostri pentru Server Dell PowerEdge R710
Server DELL PowerEdge R710, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon X5650 2.66 GHz, 48 GB DDR3 ECC Reg, 6 bay-uri 3.5 inch, DVD-ROM, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6i, iDRAC 6 Enterprise, 2 x Surse Redundante

Ai cumparat acest produs? Scrie un review

 
x
X
Formular Contact