Server Dell PowerEdge R730, 2 Procesoare Intel 8 Core Xeon E5-2630 v3 2.4 GHz, 64 GB DDR4 ECC, 8 x 1 TB HDD SATA, 4 Ani Garantie

In Stoc

9.277,00 Lei + TVA

7.136,15 Lei + TVA

8.492,02 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 707,67 Lei
Promovat. Oferta limitata.
Termen de livrare:
24h
ID Produs: 067888
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
713,62 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs DELL R730, ID 067888

Asistenta fiabila pentru procesele si deciziile de afaceri
Serverul R730 cu dimensiuni 2S/2U populare poate fi usor configurat ca server fiabil, de uz general, pentru aplicatiile esentiale pentru activitate, cu spatiu de stocare scalabil pe orizontala, gestionare automatizata si caracteristici de disponibilitate ridicata, printre care se numara
- sursele de alimentare redundante;
- sursele de alimentare, hard diskurile si ventilatoarele, toate hot-swap;

- optiunea de doua carduri SD pentru hipervizoare cu protectie în caz de avarie.

Simplificarea si automatizarea activitatilor de gestionare IT

Gestionati serverele din centrul de date în orice mod doriti: individual, colectiv, direct, de la distanta sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea va apartine. Consecventa gestionarii si integrarea cu solutiile de la terti asigura o gestionare fara probleme a serverelor PowerEdge.
Simplificarea administrarii
Simplificati administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporata în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller si prin caracteristicile de gestionare robuste, care va economisesc timpul, ale tuturor solu?iilor din portofoliul Dell OpenManage.
Administrare fara agent
Administrarea fara agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller ofera monitorizare în timp real pentru server si pentru unitatile de stocare interne. De asemenea, monitorizeaza starea sistemelor, diversii parametri interni si performanta sistemelor fara sa necesite instalarea unor agenti în sistemul de operare pentru servere – agenti care ar putea necesita întretinere suplimentara si ar putea consuma timp de procesare pretios.
Raport de asistenta tehnica
Raportul de asistenta tehnica, întretinut automat de iDRAC, este un raport asupra starii actualizat permanent, care monitorizeaza peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor si contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea si rezolvarea problemelor legate de servere.

Specificatii tehnice produs DELL R730, ID 067888

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate