Server Dell PowerEdge R630, 2 Procesoare Intel 8 Core Xeon E5-2630 v3 2.4 GHz, 128 GB DDR4 ECC, 4 x 1.92 TB SSD, 4 Ani Garantie

In Stoc

16.971,00 Lei + TVA

13.054,62 Lei + TVA

15.535,00 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 1.294,58 Lei
Promovat. Oferta limitata.
Termen de livrare:
24h
ID Produs: 071720
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
1.305,46 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs DELL R630, ID 071720

Sustine-ti-va sarcinile de lucru in conditiile unei densitati fara compromisuri

Oferind o performanta de nivel 2U intr-un sasiu 1U, serverrul de rack cu doua socketuri PowerEdge R630 asigura o densitate si o productivitate fara compromisuri. Facand parte din a 13-a generatie de servere PowerEdge, R630 este ideal pentru virtualizare, pentru stimularea aplicatiilor profesionale mari sau pentru rularea bazelor de date tranzactionale.

Stimulati solutiile dense pentru baze de date

Prin densitatea procesoarelor si a memoriei, precum si prin flexibilitatea capacitatii de stocare de pana la 24 de unitati SSD de 1,8" cu memorie flash sau 10 hard diskuri de 2,5" (cu optiunea inlocuirii a patru hard diskuri cu patru unitati SSD PCIe), acest server este ideal pentru solutiile de procesare analitica si tranzactionala la scara mare, precum solutiile Oracle si SQL. 
 

  • Accelerati procesarea analitica online cu stocare in memoria RAM (OLAP) cu ajutorul celor pana la 24 de sloturi DIMM de memorie RAM DDR4, care ofera o latime de banda pentru memorie cu 15 % mai mare. 
  • Mariti numarul de tranzactii pe secunda pentru bazele de date de procesare a tranzactiilor online (OLTP) cu controlerele RAID de 12 Gb pentru PowerEdge (PERC9), care dubleaza debitul si memoria cache a controlerelor din generatia anterioara. 
  • Stimulati eficient sarcinile de lucru prin utilizarea simultana intensa si accesul aleatoriu frecvent la toate tabelele, incarcarile utile si fisierele de jurnalizare utilizand serverul R630 intr-o configuratie integral flash, formata doar din unitati SSD. 
  • Reduceti semnificativ latenta solutiilor de stocare cu unitatile SSD PCIe Express Flash.

PowerEdge R630 – stimulati solutiile dense pentru baze de date

Stimulati comunicarea si colaborarea

Serverul R630 ofera capacitatea flexibila de stocare si densitatea procesoarelor fara care n-ar fi posibila performanta I/O superioara in aplicatiile Exchange si SharePoint.

  • Accelerati implementarea sarcinilor de lucru cu biblioteca tot mai mare de sabloane gata pregatite de la Dell pentru configuratiile destinate aplicatiilor Exchange, SharePoint, Skype for Business, de colaborare si comunicatii unificate (UC&C) si SQL.
  • Imbunatatiti performanta masinilor virtuale si viteza de reactie pentru mai multi utilizatori simultani cu ajutorul memoriei DDR4 rapide si al ciclurilor si firelor de procesare sporite ale procesoarelor Intel® Xeon® familia E5-2600 v4.

PowerEdge R630 – asigurati accesul permanent

Asigurati accesul permanent

Serverul R630 poate fi configurat cu usurinta ca server fiabil, de uz general, pentru aplicatiile esentiale pentru activitate, cu administrare automatizata si caracteristici de disponibilitate ridicata, printre care se numara:

  • sursele de alimentare redundante;
  • sursele de alimentare, hard diskurile si ventilatoarele instalabile si inlocuibile la cald;
  • optiunea de doua carduri SD pentru hipervizoare cu protectie in caz de avarie.

Specificatii tehnice produs DELL R630, ID 071720

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate