Monitor Gaming Dell Alienware 27" AW2720HFA, 68.6 cm, IPS, LED, FHD, 1920 x 1080 at 240Hz, 16:9

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs?

Produsul nu mai face parte din oferta CIT Grup.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs DELL , ID 083776

Toate cadrele. Toate avantajele

Toate cadrele. Toate avantajele.

Viteza și imersiunea incredibile ale monitorului pentru jocuri Alienware 27 îl fac un dispozitiv obligatoriu pentru orice jucător.
Viteză incredibilă

Viteză incredibilă

Reîmprospătare rapidă: bucurați-vă de cea mai bună tehnologie IPS disponibilă cu rate de reîmprospătare nativă de până la 240 Hz, care sunt de 10 ori mai mari decât cele pentru filme și de până la două ori mai rapide decât monitoarele pentru jocuri standard de 120 Hz.1

Răspuns de 1 ms. Fără întreruperi: timpul de răspuns efectiv de 1 ms, cu overdrive, previne încețoșarea și asigură o acțiune a jocului rapidă.
Fără distorsiuni

Fără distorsiuni

Tehnologia AMD FreeSync™ sincronizează placa grafică și monitorul, astfel încât să vă bucurați de imagini epice, pe întregul ecran, care nu încetinesc acțiunea jocului.

Acum este compatibil cu G-Sync. Afișajele compatibile cu NVIDIA® G-SYNC® sunt validate de NVIDIA și funcționează fără probleme cu plăcile grafice GeForce, pentru a vă oferi jocuri cu imagini impecabile și rate de reîmprospătare optime.
Avantaj din orice unghi

Avantaj din orice unghi

Viteză reală: noua tehnologie rapidă IPS pentru jocuri, vă permite să beneficiați de un timp de răspuns real de 1 ms, nu de o soluție anti-estompare artificială, care afectează luminozitatea, sincronizarea adaptivă sau lumile pe care le explorați.

Fără culori șterse: indiferent dacă jucați din față sau dintr-un unghi, veți vedea clar toată acțiunea, cu ajutorul tehnologiei IPS (comutare în plan).

Culori reale: cu o acoperire a culorilor de până la 99 % sRGB, beneficiați de o gamă largă de culori în arsenalul dvs.
Tot ce e mai bun din fiecare lume

Tot ce e mai bun din fiecare lume

Ecranul de 27” vă permite să vedeți fără efort întregul câmp de luptă și toate detaliile, iar rezoluția FHD nativă asigură derularea rapidă și precisă a jocurilor la 1080p.
Se naște o legendă

Se naște o legendă

Ca o revenire la formalitate, Alienware a introdus designul Legend Industrial. Acesta reprezintă o expresie nouă, mai îndrăzneață, sculptată, universală, minimalistă și emblematică a mărcii Alienware. Noul suport face economie de spațiu, deoarece se fixează sub marginile tastaturii pentru gaming. De asemenea, este conceput pentru gestionarea cablurilor, cu porturi cu acces rapid pe partea inferioară și un Pass-Through pentru cabluri în suport. În plus, funcțiile de înclinare, pivotare și rotire cu înălțime reglabilă vă permit să alegeți întotdeauna cea mai bună poziție pentru joc.
Iluminare personalizată cu AlienFX

Iluminare personalizată cu AlienFX

Îmbunătățiți-vă experiența de joc cu AlienFX – un sistem de iluminare complet particularizabil, conceput să vă aducă mai aproape de lumea în care vă jucați prin efecte de lumină dramatice, integrate în acțiunea captivantă a jocului,2 și valori RGB complete. Iluminarea personalizabilă a monitorului combinată cu celelalte dispozitive cu AlienFX vă permite să personalizați întregul post de luptă în stilul propriu. Creați şi descărcați fără efort teme unice, pentru peste 145 de jocuri diferite.
Afișaj dinamic pe ecran

Afișaj dinamic pe ecran

Păstrați-vă concentrarea în joc folosind un nou meniu special creat pentru jocuri, accesibil printr-un panou de bord simplu de utilizat, cu moduri de joc presetate particularizabile, un contor FPS și linii de ghidare pentru configurații cu mai multe ecrane.
Porturi și sloturi

Porturi și sloturi

1. Alimentare | 2. Port USB ascendent | 3. USB 3.0 din prima generație (x2) | 4. Suport VESA | 5. Port USB 3.0 din prima generație cu alimentare) | 6. Conector pentru căști | 7. Port USB 3.0 din prima generație | 8. Port HDMI (x2) | 9. Port DisplayPort 1.2 | 10. Linie audio ieșire

Cabluri incluse:
1. Cablu de alimentare | 2. Cablu HDMI | 3. Cablu DisplayPort | 4. Cablu USB 3.0 ascendent

Dimensiuni și greutate

Înălțime: 443,1 mm ~ 559,4 mm (17,45” ~ 22,02") | Lățime: 612,7 mm (24,12”) | Adâncime: 215,9 mm (8,50”) | Greutate (fără suport – pentru montare VESA): 4,8 kg (10,58 lb)3
O marcă pe care vă puteți baza

O marcă pe care vă puteți baza

Fiind cea mai bună marcă de monitoare din lume4, ne mândrim cu dedicarea față de calitate și față de cel mai ridicat nivel de satisfacție a clienților.
Schimb Premium pentru ecran

Schimb Premium pentru ecran

Schimbarea premium a ecranului de la Dell asigură o înlocuire gratuită a ecranului în perioada Garanției limitate pentru hardware5 chiar dacă se descoperă un singur pixel luminos defect.
Service cu schimb în avans

Service cu schimb în avans

Monitorul include service cu schimb în avans timp de trei ani6, astfel încât, dacă este necesar, un monitor de schimb vă va fi expediat în a doua zi lucrătoare pe durata Garanției limitate pentru hardware timp de trei ani5. Faceți upgrade la asistența tehnică specializată disponibilă 24x7 prin telefon, prin serviciul opțional Dell ProSupport.7
Accesorii pentru jocuri de înaltă performanță

Accesorii pentru jocuri de înaltă performanță

Completați-vă experiența cu accesorii proiectate pentru a valorifica la maximum monitorul Alienware.
Mouse Alienware wireless avansat pentru jocuri | AW610M

Mouse Alienware wireless avansat pentru jocuri | AW610M

Mouse wireless pentru jocuri de dimensiune standard, cu o durată de funcționare de până la 300 de ore pentru o singură baterie AA și șase butoane complet programabile pentru performanță imbatabilă.
Tastatură Alienware avansată pentru gaming | AW510K

Tastatură Alienware avansată pentru gaming | AW510K

Concepută în mod inteligent pentru a oferi performanțe excepționale, valoare și funcții de joc esențiale, într-un design compact.
Set cască-microfon Alienware pentru jocuri | AW510H

Set cască-microfon Alienware pentru jocuri | AW510H

Ascultați orice sunet din joc cu setul cască-microfon pentru jocuri Alienware 7.1, cu sunet surround 7.1 cu tehnologia Alienware Immersive Audio.

Specificatii tehnice produs DELL , ID 083776

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate