Laptop Dell Latitude E4310

Laptop DELL Latitude E4310, Intel Core i5 560M 2.67 Ghz, 4 GB DDR3, 160 GB HDD SATA, DVDRW, Wi-Fi, Card Reader, WebCam, Finger Print, Bateria Noua, Display 13.3" 1366 by 768

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 Dell Latitude E4310
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat
Cere Oferta
Solicita o oferta personalizata.
Descriere

Ce spunem noi?
Dell Latitude E4310 este un laptop din gama business, performant. Un laptop usor construit pentru a oferi siguranta si portabilitate la performante ridicate. Sasiul din aliaj de magneziu ii ofera o robustete deosebita.

Ce spune Dell?
Latitude 4310 este conceput pentru a calatori cu stil. Cu o structura din aliaj de magneziu, finisaje mai durabile si balamale metalice robuste, noul Latitude 4310 este mai durabil ca niciodata. Dell Latitude 4310, laptop-uri ultraportabile, ofera de asemenea, caracteristici exclusive pe partea de on-the go, cum ar fi:
- Dell Latitude ON ™
- Dell ControlPoint ™
- Wi-Fi Catcher™

Conectivitate instantanee
Bucurati-va de acces instantaneu la e-mail, calendar si internet cu noul modul de comunicare Dell Latitude ON. Dell Latitude ON permite acces de la distanta la datele Microsoft ® Exchange, cu o singura atingere de buton, fara a porni laptopul astfel se reduce consumul de energie si se prelungeste durata de viata a bateriei.

Liniste sufleteasca
Latitude E4310 poate fi administrat practic, de oriunde din lume de un singur profesionist IT. Sisteme de administrare precum Dell ImageDirect si Dell Client Manager va ajuta, de asemenea in simplificarea managementului sistemelor si eliberarea resurselor IT.Dell ControlPoint ™
Este un panou de control care simplifica configurarea partii de hard a laptopului. Are integrat mai multe module, cum ar fi:
-  Connection Manager
Security Manager
-  System Manager


Wi-Fi Catcher™
Un buton de pornire/oprire a modulului de wireless, care ajuta utilizatorul sa verifice daca o conexiune este disponibila, chiar daca laptopul este oprit.
Utilizati comutatorul pentru a opri antena de wireless, cand nu este in folosinta, pentru a economisi energie.

 

 

 

Control la nivel de întreprindere

 

 

 

Datorita importantei acordate stabilitatii, compatibilitatii la nivel de familie, asistentei globale si controlului la nivel de întreprindere, laptopurile Latitude din familia E va pot ajuta sa economisiti timpul si banii departamentului IT din organizatia dvs.

Laptopul Dell Latitude E4310 - compatibilitate în cadrul familieiCompatibilitate la nivel de familie: Laptopurile Latitude din familia E sunt create pentru compatibilitate. Astfel, indiferent daca lucrezi de acasa sau de la sediul firmei, puteti, fara probleme, sa andocati dispozitive, sa faceti schimb de baterii sau sa folositi adaptoarele de c.a. împreuna cu alti utilizatori de produse din familia E.

Laptopul Dell Latitude E4310 - platforme standard la nivel globalPlatforme standard la nivel global: Departamentul IT poate standardiza la nivel global anumite configuratii de laptopuri din familia E pentru o durata de functionare extinsa, garantata, simplificând administrarea sistemelor, rezolvarea problemelor si comandarea pieselor de schimb.
 
Laptopul Dell Latitude E4310 - stabilitate pe termen lungStabilitate pe termen lung: Un ciclu de viata proiectat de 15 luni, tranzitiile administrate ale produselor si caracterul general al andocarii si al perifericelor preconizat pentru cinci ani, va permit sa mentineti cu usurinta un mediu de lucru uniform, planificând, în acelasi timp, implementarile viitoare. Optiunile suplimentare de service si asistenta pot extinde si mai mult durata de functionare a produselor.
 
Laptopul Dell Latitude E4310 - securitate ?i administrare a sistemelor avansate
Securitate si administrare de sistem avansate: Toate laptopurile Latitude din familia E includ caracteristici create pentru a simplifica protectia datelor, monitorizarea activelor si administrarea la distanta, permitând în acelasi timp personalului IT sa reactioneze imediat la amenintarile la adresa activitatii.
Specificatii tehnice Laptop DELL Latitude E4310, Intel Core i5 560M 2.67 Ghz, 4 GB DDR3, 160 GB HDD SATA, DVDRW, Wi-Fi, Card Reader, WebCam, Finger Print, Bateria Noua, Display 13.3" 1366 by 768
 • Utilizare
  Business, Dell Latitude E4310 este un laptop din gama business DELL, construit cu carcasa de aluminiu, proiectat pentru lucrul de zi cu zi si pentru a oferi mobilitate utilizatorilor.
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Model
  Latitude E4310
 • Sistem de operare
 • Procesor
  Intel Core i5, 560M 2.67 Ghz, 3M Cache, max Turbo 3.2 GHz
 • Memorie
  4 GB DDR3, upgradabil la 8 GB DDR3
 • Hard drive
  160 GB SATA, upgradabil la 500 GB SATA
 • Optical drive
  DVDRW
 • Monitor
  13.3 inch, Anti-Glare LED HD 1366 x 768
 • Graphic card
  Intel HD Graphics
 • Wireless
  Dell Wireless 1501
 • Bluetooth
  Da
 • Network Card
  Gigabit 10/100/1000Mbps
 • Card Reader
  Da
 • Tastatura
  AZERTY
 • Webcam
  Da
 • Porturi / Conectare
  2 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x Microfon/Casti, 1 x ExpressCard, 1 x Docking Connector
 • Baterie
  Li-ion, Noua
 • Greutate
  1.65 kg
Review-urile clientilor nostri pentru Laptop Dell Latitude E4310
Laptop DELL Latitude E4310, Intel Core i5 560M 2.67 Ghz, 4 GB DDR3, 160 GB HDD SATA, DVDRW, Wi-Fi, Card Reader, WebCam, Finger Print, Bateria Noua, Display 13.3" 1366 by 768

Ai cumparat acest produs? Scrie un review

 
x
X
Formular Contact