Tableta ASUS Transformer Book T100TA, Intel Quad Core Atom Z3740 1.33 GHz, 2 GB DDR3, 32 GB eMMC, WI-FI, Bluetooth, WebCam, Display IPS 10.1" 1368 by 768, Touchscreen

Share
In Stoc
Tableta ASUS Transformer Book T100TA, Intel Quad Core Atom Z3740 1.33 GHz, 2 GB DDR3, 32 GB eMMC, WI-FI, Bluetooth, WebCam, Display IPS 10.1" 1368 by 768, Touchscreen - imaginea 1
GARANTIE 1 an
RETUR GRATUIT De 60 de zile
TESTAT 41 teste
Livrare maine Livrare in 24h

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs? Completeaza formularul.

Contacteaza telefonic agentul pentru a comanda produsul. Suna acum.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs ASUS Book T100TA, ID 050092

Porturi si conectivitate

 

Functioneaza cu accesoriile ce conteaza cel mai mult – imprimante, camere web sau foto, stick-uri USB si altele. Windows este compatibil cu mai multe dispozitive si periferice decat orice alt sistem de operare.

 

Aplicatii

 

Instaleaza milioane de aplicatii pentru modul desktop pe care le cunosti deja, plus multe altele din Windows Store, inclusiv favoritele tale precum: Facebook, Twitter, Adobe Photoshop Express, iTunes, Angry Birds.

 

Tastatura si touchscreen

 

Foloseste-o ca pe o tableta si tasteaza ca la un laptop cu ajutorul tastaturii  complet functionale. Unele tablete 2 in 1 vin cu tastatura, iar pentru altele  sunt  optionale. Insa toate ofera o experienta de utilizare completa.

 Performante de top si productivitate crescuta

 

Transformer Book T100 este echipat cu cel mai recent procesor quad-core Intel® Atom™ Z3740, ce ofera echilibrul perfect intre performanta si eficienta energetica. Oferind o autonomie de pana la 11 ore, T100 este partenerul perfect de lucru pentru intreaga zi. In plus, acesta vine cu Microsoft Office Home & Student 2013 pre-instalat, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de productivitate foarte ridicat. Solutia de stocare eMMC (32 / 64GB) ajuta la cresterea vitezei de lansare a aplicatiilor si de salvare a fisierelor, in timp ce interfata USB 3.0 suporta dispozitive de stocare SuperSpeed de ultima generatie, pentru transferuri de date ultra-rapide.

 

 

 

Specificatii tehnice produs ASUS Book T100TA, ID 050092

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate