Laptop Dell Latitude E7240, Intel Core i5 Gen 4 4310U 2.0 GHz, Wi-Fi, Bluetooth, Webcam, Display 12.5" 1366 by 768, 8 GB DDR3, 256 GB SSD mSATA

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs?

Produsul nu mai face parte din oferta CIT Grup.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs DELL Latitude E7240, ID 052212

 

 

Performanta

 

Performanta Latitude incorporata intr-un sistem Ultrabook™ elegant, cu procesor Intel® Core™ vPro™ din a patra generatie, sistem de operare Windows 7 Pro.

 

  

 

Versatil

 

Procesoarele de joasa tensiune Intel® Core™ i5 din a patra generatie si sistemul de operare Windows 7 Pro va permit sa lucrati cu usurinta la proiecte ample.

 

Unitatea SSD va ofera performanta rapida si fiabila pe care va puteti baza.

 

Colaborati eficient cu ajutorul camerei HD si al microfoanelor matriceale integrate.

 

Tastatura retroiluminata va permite sa lucrati in medii cu lumina slaba, iar bateria inlocuibila va asigura alimentarea cu energie in timpul deplasarilor.

 

 

Cel mai sigur Ultrabook™ pentru intreprinderi

 

Latitude E7240 va protejeaza datele prin intermediul unor solutii avansate de securitate la nivel de terminal, printre care se numara criptarea completa, autentificarea puternica si protectia de varf in domeniu impotriva programelor rau intentionate.

 

Protejati datele de pe orice dispozitiv pe toate suporturile externe si in cloud cu Dell Data Protection | Encryption. Sau alegeti unitatile cu autocriptare cu certificare FIPS oferite de Dell, care pot fi administrate in mod centralizat utilizand consola Dell Data Protection.

 

Un modul TPM cu certificare FIPS 140-2 este disponibil pentru stocarea securizata a datelor de autentificare, iar Dell ControlVault suplimenteaza securitatea hardware cu inca un strat, izoland parolele si datele de autentificare ale utilizatorilor pe un cip hardware controlat separat.

 

Impiedicati programele rau intentionate avansate cu ajutorul solutiei Dell Data Protection | Protected Workspace.

 

Stergeti de la distanta datele cu ajutorul extensiei Intel vPro particularizate de la Dell pentru stergerea de la distanta a hard diskurilor.

 

  

 

Sistem flexibil Ultrabook™ pentru intreprinderi

 

Administrati usor intreaga gama de sisteme Latitude cu ajutorul capacitatilor de gestionare integrate si optiunilor excelente.

 

Economisiti timp si eliminati factorii neprevazuti cu ajutorul instrumentelor si utilitarelor automatizate de la Dell pentru implementarea, monitorizarea si actualizarea sistemelor.

 

Centralizati si automatizati activitatile de administrare cu solutiile Dell de administrare a sistemelor si Dell KACE .

 

Puteti sa creati un mediu standardizat si sa simplificati implementarile datorita ciclurilor de viata lungi, serviciilor Dell de configurare si implementare si serviciilor Dell de creare a imaginii.

 

Specificatii tehnice produs DELL Latitude E7240, ID 052212

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate