Laptop DELL Latitude E6520, Intel Core i5 2540M 2.6 GHz, DVDRW, Wi-Fi, WebCam, Display 15.6" 1366 by 768, 8 GB DDR3, 250 GB SSD SATA; Windows 10 Pro; 3 Ani Garantie, Refurbished

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs?

Produsul nu mai face parte din oferta CIT Grup.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs DELL Latitude E6520, ID 036712

Performanta si rezistenta in orice locatie

Tineti pasul cu mediul de afaceri oriunde v-ati afla cu laptopul Dell Latitude E6520. Acest laptop de inalta performanta este proiectat pentru noua clasa mobila de profesionisti, cu rezistenta, securitatea si capacitatea de administrare fara efort pe care le asteptati de la laptopurile Latitude din familia E.

Un design nou pentru activitatile profesionale din lumea dvs.

Oferind procesare de ultima generatie si un afisaj de inalta definitie de 38 cm (15"), laptopul Dell Latitude E6520 cu un design nou este ideal pentru profesionistii care au nevoie de un laptop stabil si rezistent, usor de transportat in timpul deplasarilor.

Ca membru al familiei Latitude E, laptopul E6520 ofera productivitate in orice locatie, securitate incontestabila si capacitate de administrare eficienta intr-un design rezistent, creat sa dureze - tot ceea ce asteptati de la produsele Latitude din familia E.

 

 

 

 

 

Productivitate in orice locatie

Beneficiati de alimentare si performanta de lunga durata pentru a va simplifica munca, indiferent daca va aflati la birou sau in deplasare. Laptopurile Latitude din familia E sunt create tinand cont de intreprinderea dvs.oferindu-va caracteristici excelente care sa contribuie la sporirea productivitatii.

Specificatii tehnice produs DELL Latitude E6520, ID 036712

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate