Laptop Ultrabook DELL XPS 9510 cu procesor Intel®Core™ i7-11800H , 15.6", Full HD+, 16 GB DDR6, 1TB SSD, Nvidia GeForceRTX 3050TI 4GB, Windows 10 Pro, Platinum Silver

Stoc furnizor

11.143,00 Lei + TVA

10.130,00 Lei + TVA

12.054,70 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 1.004,56 Lei
Promovat. Oferta limitata.
Termen de livrare:
72h
ID Produs: 082817
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
1.013,00 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs DELL , ID 082817

Creati mai mult din ceea ce va place: Intel® Core ™ de a 11-a generatie este mai puternic, cu mai multe nuclee si mai multe fire, mai rapid cu conectivitate Wi-Fi 6 rapida si descarcari de fisiere gig-speed si mai rapid cu capacitatea de a muta fisiere masive cu ultra- transfer rapid de date al conexiunilor Thunderbolt 4. Este cipul creat pentru a va mentine in fluxul creativ, astfel incat sa va puteti bucura de timpul petrecut facand ceea ce va place. Cu 8 nuclee si 16 fire, Intel® Core ™ de generatia a 11-a ofera performante la nivel de desktop pentru a alimenta programe creative intense (2D si 3D) in comoditatea unui laptop.

Mai multe creatii, mai putin timp de asteptare: editati videoclipurile si exportati-le mai repede. Utilizati AI pentru a va ajuta sa proiectati si sa difuzati la o calitate superioara cu efecte AI. De la urmarirea razelor la editare video alimentata de AI, GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX ™ ofera performante pentru a spori fluxurile de lucru si a accelera geniul creativ.

Dell Power Manager: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa gestioneze comportamente ale sistemului, cum ar fi acustica (viteza ventilatorului), durata de viata a bateriei si performanta pe baza preferintelor lor intre modurile silentioase, performante, cool si optimizate. Modurile selectabile furnizate permit utilizatorului sa schimbe puterea sistemului. Aceasta solutie, proiectata de Dell, ofera dinamic cea mai buna performanta din procesor, pe baza modului cel mai potrivit pentru acel utilizator, in timp ce monitorizeaza si gestioneaza in mod inteligent temperaturile sistemului. Iar cu cea mai recenta tehnologie Intel® Dynamic Tuning, laptopul isi schimba in mod activ puterea procesorului pentru a-ti optimiza volumul de lucru specific, sporind performanta atunci cand ai nevoie de el.

Memorie mai rapida, mai mult spatiu de stocare: sistemul dvs. porneste si se reia in cateva secunde datorita stocarii de pana la 2 TB a unitatii SSD. Multi-task intr-un flash, chiar si in aplicatii intense, cu pana la 64 GB de memorie la 3200MHz.

Killer ™ Wireless: Cu tehnologie avansata Wi-Fi 6 si viteze teoretice de transfer de pana la 2,4 Gbps, Killer AX1650 este de aproape trei ori mai rapid decat generatia anterioara de produse 80MHz 2x2 AC. Prioritizeaza fluxul video, comunicarea si traficul de jocuri din sistemul dvs. pentru experiente online rapide si fluide.

Proiectare termica avansata: de la ventilatoare duale separate pentru a raspandi caldura pe o suprafata mare, la conducte de caldura duale pana la evacuarea ascunsa a aerului prin balama, designul termic va asigura ca aveti cel mai performant sistem in cel mai subtire factor de forma posibil.

Specificatii tehnice produs DELL , ID 082817

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate