Laptop Dell Vostro 3500, 15.6" FHD, i3-1115G4, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Ubuntu

Share
Stoc furnizor
Laptop Dell Vostro 3500, 15.6" FHD, i3-1115G4, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Ubuntu - imaginea 1
WINDOWS Preinstalat
RETUR GRATUIT De 60 de zile
ANTIVIRUS Gratuit
GARANTIE 3 ani
Livrare maine Livrare in 24h

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs? Completeaza formularul.

Contacteaza telefonic agentul pentru a comanda produsul. Suna acum.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs DELL , ID 047831

Sistem de operare

Disponibil cu Windows 10 Pro: vă permite să vă concentrați asupra desfășurării activității și nu asupra sistemului IT.
Bucurați-vă de productivitate neîntreruptă

Bucurați-vă de productivitate neîntreruptă

Ecran optimizat: panoul FHD opțional oferă mai multă luminozitate și culori vii, pentru o experiență îmbunătățită de vizualizare, iar datorită cadrului îngust pe două laturi vedeți mai mult conținut cu mai puține întreruperi.

ExpressCharge: duceți nivelul de încărcare a bateriei de la 0 la 80 % în interval de o oră1, astfel încât să nu depindeți de priză atunci când lucrați în timpul deplasărilor.

Dell Mobile Connect: bucurați-vă de o integrare wireless fără probleme între laptop și smartphone-ul Android sau iOS. Dell Mobile Connect vă permite să accesați mai multe dispozitive și aplicații fără a vă distribui atenția.2

Procesare puternică: faceți față zilei de lucru cu ajutorul procesoarelor Intel® Core™ de până la a 11-a generație.

Fișiere la îndemână: Stocați toate documentele importante pentru acces simplu, cu HDD de până la 2 TB și unitate SSD clasa 40 de 1 TB.

Grafică excelentă: vă bucurați de o putere suplimentară și de o performanță optimă de zi cu zi făcând upgrade la placa grafică NVIDIA® MX330 cu 2 GB de memorie vRAM GDDR5.
Design pe care vă puteți baza

Design pe care vă puteți baza

Călătoriți light: începând de la 1,78 kg și cu o grosime de până la 20 mm, noul Vostro îmbunătățit de 15" din seria 3500 este pregătit să vă însoțească oriunde.

O mulțime de porturi: laptopul dvs. este echipat cu o gamă largă de porturi și un cititor de carduri SD, ca să rămâneți conectat la ceea ce contează cel mai mult pentru dvs., plus un port USB Type-C pentru transferuri de date rapide și simple.3

Iluminare: tastatura opțională cu retroiluminare vă permite să lucrați în continuare, indiferent de condițiile de lumină.

Culori sofisticate: prin opțiunile de culoare vii, modelul Vostro de 15" din seria 3500 este atractiv vizual, având un aspect profesional și elegant. Opțiunile de culoare diferă în funcție de regiune.

Tastatură numerică: lucrați mai rapid cu o tastatură numerică cu 10 taste și cu o tastă de calculator care populează un calculator printr-o singură atingere.
Securitate solidă

Securitate solidă

Modul TPM 2.0: Trusted Platform Module 2.0 este un cip de securitate de nivel comercial, instalat pe placa de bază, care creează și stochează parole și chei de criptare. Acesta verifică dacă nu a fost accesat neautorizat computerul înainte de încărcarea sistemului și vă protejează datele împotriva atacurilor software externe.4

Simplu și sigur: cititorul de amprente opțional cu Windows Hello vă permite să vă conectați cu ușurință și în siguranță printr-o singură atingere.
Porturi și sloturi

Porturi și sloturi

1. Card de stocare SD 3 în 1 | 2. Port USB 2.0 | 3. Slot pentru încuietoare în formă de pană | 4. Conector de alimentare | 5. Port USB 3.2 Type-C™ din prima generație (numai date)3 | 6. Port HDMI 1.4 | 7. Port Ethernet RJ-45 | 8. Port USB 3.2 din prima generație | 9. Port USB 3.2 din prima generație | 10. Mufă pentru set cască-microfon

*Rețineți că portul Type-C din imagine este disponibil numai la produsele cu opțiunea de placă grafică separată.
Dimensiuni și greutate

Dimensiuni și greutate

1. Înălțime: 18,0 mm – 19,0 mm (0,71"– 0,78") | 2. Lățime: 363,96 mm (14,33") | 3. Adâncime: 249,0 mm (9,8") | Greutate minimă: 1,78 kg (3,93 lb)5

Specificatii tehnice produs DELL , ID 047831

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate