Laptop Dell Inspiron 5406 2in1, 14.0" FHD, Touch, i7-1165G7, 16GB, 512GB SSD, GeForce MX330, W10 Pro

Stoc furnizor

6.419,00 Lei + TVA

5.349,17 Lei + TVA

6.365,51 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 530,46 Lei
Promovat. Oferta limitata.
Termen de livrare:
24h
ID Produs: 047929
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
534,92 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs DELL , ID 047929

Un 2 în 1 care trăiește pentru divertisment
Un 2 în 1 proiectat pentru divertisment
O vizualizare mai bună: bucurați-vă de flexibilitatea tehnologiei cu unghi larg de vizualizare (WVA), care le permite tuturor să se adune în jurul ecranului pentru a vedea cel mai recent videoclip viral.

Afișaj uimitor: Afișajul HD (Dune) sau afișajul FHD (Titan Grey) este încorporat în margini înguste, rezultând într-un raport extins ecran la corp și o experiență de vizualizare încântătoare

Mai multe moduri: alegeți modul care se potrivește cel mai bine cu preferințele dvs. de vizualizare și cu stilul de viață hiperactiv. Încercați modul cort sau modul suport în avion sau când îi lăsați pe copii să se uite la desene animate la masa din bucătărie. Modul tabletă face vizionarea mai ușoară ca niciodată atunci când stați întinși, iar modul laptop tradițional vă permite să luați ușor o pauză pentru a vă verifica paginile de socializare sau pentru a naviga pe internet. 

Conectivitate pe care vă puteți baza: cu noul protocol wireless opțional 802.11 AX, numit și WIFI 6, vitezele de transfer prin Wi-Fi, acoperirea și fiabilitatea laptopului Inspiron 2 în 1 sunt mai mari ca oricând în cafenelele aglomerate și în alte zone cu trafic intens. Vă veți bucura și de o acoperire mai mare a hotspoturilor.
Petreceți-vă timpul mai bine
Petreceți-vă timpul mai bine
Confidențialitatea contează: Petreceți-vă ziua fără griji. Noua noastră cameră cu oblon de protecție a confidențialității vă protejează împotriva oricărei persoane care v-ar putea invada intimitatea.
Super culori. Confort contemporan
Super culori. Confort contemporan
Prezentați-vă adevăratele culori: adăguați o tentă luxoasă cu Titan Grey, prevăzut cu o carcasă din metal din aluminiu.

Revigorant și rafinat:
 bucurați-vă de un design curat al suportului pentru mâini, cu orificii de ventilare încorporate în balamale și cu butonul de alimentare încorporat în tastatură.

Un stylus elegant: desenați și scrieți în mod natural cu ajutorul unui creion activ opțional, conceput să schițeze, să ia notițe sau să scrie ușor și confortabil. Creionul este compatibil doar cu configurațiile care au afișaj FHD.

Acces simplu: porniți laptopul pur și simplu deschizând capacul și conectați-vă folosind doar atingerea. Chiar și când este în hibernare sau închis, senzorul pentru capac deschis pornește laptopul imediat ce îl deschideți. Conectarea este simplă, rapidă și în sigură cu ajutorul cititorului de amprente opțional de pe butonul de alimentare și Windows Hello.

Luminați-vă lumea: vedeți în întuneric cu o tastatură opțională cu retroiluminare, care vă permite să tastați cu ușurință în setări de lumină slabă, de exemplu atunci când vă găsiți conținutul de streaming preferat noaptea târziu în pat sau atunci când călătoriți noaptea cu avionul.
Faceți ultimele retușuri
Faceți ultimele retușuri
Jucați-vă cu puterea:  descoperiți multitaskingul fără probleme și performanța stabilă atunci când sunteți în deplasare, cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație, cu placă grafică Intel® Iris® Xe cu până la 512 GB SSD PCIe.

Memoria contează: comutați cu ușurință între aplicațiile deschise cu ajutorul memoriei DDR4 de până la 16 GB.

Dublați-vă afișajul: extindeți-vă vizualizarea cu ajutorul unui port multifuncțional USB Type-C™ care acceptă portul de afișare și alimentarea.

Senzori inteligenți: noile caracteristici termice adaptive utilizează algoritmi avansați și accelerometre pentru a ști când aveți laptopul în mână, în poală sau pe birou. Acest lucru îi permite să-și adapteze în mod inteligent profilurile termice la situația respectivă. În plus, este suficient de inteligent pentru a dezlănțui puterea maximă atunci când este staționar pe un birou.
Ghidul Dell Cinema
Ghidul Dell Cinema
Acum aveți tot conținutul dvs. preferat într-un singur loc, cu Ghidul Dell Cinema. Căutați într-o varietate de servicii de streaming; urmăriți episoade noi și vizionate din serialele dvs. preferate; totul cu sunetul, culorile și streamingul incredibile de la Dell Cinema.

Disponibil pe dispozitivele cu Windows 10, în Microsoft Store sau preîncărcat pe computerele XPS, Inspiron sau din seria G.

*Este posibil să fie necesar un abonament pentru vizualizarea conținutului din anumite servicii de streaming.
Unificați-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect
Unificați-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect
Integrare perfectă între PC și smartphone: accesați mai multe dispozitive fără a vă împărți atenția. Dell Mobile Connect3 vă asociază smartphone-ul cu iOS sau Android cu laptopul.

Limitați perturbările: cu Dell Mobile Connect, aveți posibilitatea de a prelua notificări din apeluri telefonice, SMS-uri, mesaje instantanee și alte aplicații, direct pe laptop. Concentrați-vă la un singur ecran și răspundeți numai atunci când vă convine.

Confidențialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesigure.

Transfer simplu: mutați rapid fotografiile, videoclipurile, muzica și documentele de pe PC-uri pe telefoane Android și viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.
Porturi și sloturi
Porturi și sloturi
1. Cititor de carduri SD | 2. Port USB 3.2 din prima generație Type A | 3. Mufă combinată pentru microfon/cască | 4. Slot pentru încuietoare în formă de pană | 5. Conector de alimentare | 6. Port HDMI 1.4b | 7. Port USB 3.2 din prima generație Type A | 8. Port USB 3.2 Type-C din prima generație (DP/Transfer date/PowerDelivery)
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni și greutate
Dune: 1. Înălțime: 0,75” (18,94 mm) | 2. Lățime: 12,77” (324,30 mm) | 3. Adâncime: 8,77” (222,80 mm) | Greutate minimă: 3,57 lb (1,62 kg)2

Titan Gray: 1. Înălțime: 0,71” (17,94 mm) | 2. Lățime: 12,70” (322,50 mm) | 3. Adâncime: 8,74” (221,90 mm) | Greutate minimă: 3,42 lb (1,55 kg)2
Design inspirat de utilizatori
Fiecare Inspiron este proiectat cu atenție, pentru a asigura performanțe fiabile și după de ani de zile de utilizare regulată. Am testat riguros sistemele noastre pentru a vă îmbunătăți experiența.
Căldură și frig
Căldură și frig
Chiar și după expunerea la temperaturi între -40 °C/-40 °F și 65 °C/149 °F, Inspiron își menține performanțele.
Taste și balamale
Taste și balamale
Butoanele noastre de alimentare sunt testate să reziste fără defect la 40.000 de apăsări, iar tastele tastaturii la 5 milioane de apăsări. Deschis, închis sau răsucit – baza și capacul modelului Inspiron au fost testate de zeci de mii de ori.
Elemente interne
Elemente interne
Testăm de zeci de ori conectorii interni ai componentelor, de la USB la alimentare sau baterii, pentru a asigura performanță de durată și înlocuire facilă.

Accesorii și servicii

Accesorii esențiale pentru sistemul 2 în 1 Inspiron 14 seria 5000
Maximizați performanța laptopului 2 în 1 Inspiron 14 seria 5000 cu ajutorul accesoriilor esențiale recomandate de Dell. Căutați aceste produse extraordinare și multe altele când finalizați achiziția.
Husa Dell Pro 14
Husa Dell Pro 14
Husa Dell Pro 14 vă protejează computerul 2 în 1 de 14ʺ, oriunde v-ar duce ziua dvs. încărcată. Exteriorul cenușiu, cu aspect profesional, este impermeabil pentru a vă proteja laptopul de intemperii.
Setul de tastatură și mouse wireless Dell | KM636
Setul de tastatură și mouse wireless Dell | KM636
Având contururi elegante, dimensiuni compacte și taste de tip chiclet, setul de tastatură și mouse wireless Dell are un design modern și confortabil, însoțit de comoditatea funcționării wireless.
Creion activ Dell | PN350M (cu tehnologie DIB)
Creion activ Dell | PN350M (cu tehnologie DIB)
Luați-vă creionul activ negru Dell și luați notițe sau schițați o diagramă pe sistemul 2 în 1, ca și cum ați scrie cu creionul pe hârtie.
Creionul activ nu este compatibil cu afișajul HD.
Stația de încărcare pentru notebook Dell Plus de 65 W – PW7015L
Stația de încărcare pentru notebook Dell Plus de 65 W – PW7015L
Cu adaptorul de alimentare portabil Dell, puteți să vă alimentați și să vă încărcați PC-ul, alături de telefon și de tabletă, când sunteți în deplasare.
Adaptorul Dell de la USB-C la HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 | DA200
Adaptorul Dell de la USB-C la HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 | DA200
Dublați-vă afișajul cu acest adaptor care vă conectează laptopul de la un port USB-C la un afișaj extern, cu ieșirile HDMI sau VGA preferate.
Monitorul Dell de 24" | S2419H
Monitorul Dell de 24" | S2419H
Completați-vă biroul cu acest monitor frumos de 23,8", prevăzut cu afișaj InfinityEdge aproape fără margini și bucurați-vă de un sunet de calitate superioară, cu două boxe Waves MaxxAudio® de 5 W încorporate.

Specificatii tehnice produs DELL , ID 047929

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate