Imprimanta multifunctionala LaserJet Enterprise Color HP Flow M880 MFP, A3, 25.000 pagini/luna, 1200 x 1200 DPI, Duplex, USB, Fax, Network, TouchScreen, ADF, Scanner, Pagini printate 100.000 - 200.000, 2 Ani Garantie, Refurbished

In Stoc

3.780,00 Lei + TVA

4.498,20 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 374,85 Lei
Termen de livrare:
24h
ID Produs: 049942
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
378,00 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs HP M880, ID 049942

Imprimanta multifunctionala HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880z este ideal pentru intreprinderi va ajuta sa eficientizati fluxurile de lucru si sa accelerati activitatile cu documente prin optiuni de finisare avansate si partajare de fisiere. Oferiti-le utilizatorilor accesul simplu, direct la acest echipament MFP prin imprimare mobila si capabilitati de „atingere pentru imprimare”. HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880z a fost conceput pentru intreprinderile care doresc sa accelereze si sa eficientizeze fluxurile de lucru cu un echipament MFP care conecteaza usor utilizatorii din birou.

Oferiti-le grupurilor de lucru viteza de care au nevoie

Permiteti departamentelor sa scaneze fara griji: HP EveryPage detecteaza pe loc erorile de preluare a paginilor, precum si alte erori potentiale. Gestionati incredibil continutul cu HP Flow CM Enterprise. Uitati de e-mail – lasati angajatii sa scaneze si sa trimita documentele la Microsoft SharePoint intr-un singur pas. Simplificati eficienta cu un ecran senzitiv intuitiv si cu o tastatura glisanta mare.

Tineti afacerea in miscare

Salvare pe ambele fete – capturati mai rapid documentele fata-verso, cu scanare printr-o singura trecere. Creati fisiere scanate in care se pot face cautari cu usurinta, utilizand software-ul incorporat de recunoastere optica a caracterelor. Economisiti timp IT si simplificati imprimarea pentru intreaga companie utilizand un singur driver pentru toate dispozitivele HP. Permiteti-le angajatilor sa finalizeze lucrarile mari mai rapid, alegand dintr-o gama de optiuni de finisare.

Fiti mult mai eficient cu imprimarea mobila

Oferiti-le utilizatorilor accesul simplu, direct prin imprimare Wireless direct si tehnologie „atingere pentru imprimare”. Imprimare mobila la o atingere – activati tehnologia convenabila „atingere pentru imprimare” de la dispozitivele mobile. Permiteti-le angajatilor sa imprime de la dispozitive mobile cu capabilitatea de imprimare incorporata sau utilizand aplicatia HP ePrint si software-ul. Oferiti-le utilizatorilor puterea de a imprima wireless de la un iPad, iPhone sau iPod touch.

Investiti o data, va extindeti usor si gestionati eficient

Extindeti-va optiunile: faceti cu usurinta upgrade de firmware in mod planificat si integrati simplu solutii si dispozitive, dupa cum doriti. Cresteti eficienta firmei. Monitorizati si controlati centralizat imprimantele cu HP Web Jetadmin. Aplicati politici la nivelul intregii flote IT pentru a proteja toate dispozitivele HP cu HP Imaging and Printing Center. Protejati-va cu incredere datele sensibile trimise catre MFP, cu ajutorul hard diskului HP securizat de inalta performanta.

Specificatii tehnice produs HP M880, ID 049942

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate