512 GB SSD Samsung 860 PRO, SATA III

Share
De receptionat
512 GB SSD Samsung 860 PRO, SATA III - imaginea 1
GARANTIE 1 an
RETUR GRATUIT De 60 de zile
TESTAT 41 teste
Livrare maine Livrare in 24h

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs? Completeaza formularul.

Contacteaza telefonic agentul pentru a comanda produsul. Suna acum.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs Samsung 860 PRO, ID 004218

Solid-State Drive (SSD) Samsung 860 PRO, 512 GB, SATA III, 2.5"

 
SSD-ul in care ai incredere
Primeste fiabilitate de top in industrie cu 860 PRO. Alimentat cu cea mai noua tehnologie V-NAND si un controler robust bazat pe algoritm, administreaza in orice moment cantitati mari de munca de pe computere performante, unitati si NAS-uri (Sisteme atasate de retea) pentru a oferi o asigurare de lunga durata pentru pasionatii de jocuri, IT si profesionisti creativi.


Performanta imbunatatita
Vitezele sunt mai consecvente si sustinute, chiar si cu volum mare de munca si mai multe taskuri. 860 PRO functioneaza la viteze secventiale de scriere de pana la 530 MB/s cu cea mai buna combinatie a celui mai nou V-NAND si un controler rafinat, livrand viteze de citire secventiala de pana la 560 MB/s.


Durabilitate extraordinara
In cazurile cu volum mare de munca, durabilitatea inseamna totul. Stocheaza si prezinta videoclipuri 4K de dimensiuni mari si date 3D folosite de cele mai noi aplicatii, cu TBW de pana la 10,7 ori mai mari decat 850 PRO anterior. Cea mai noua tehnologie V-NAND iti ofera durabilitate de top in industrie, pana la 4800 TBW.


Compatibilitate inteligenta
Beneficiaza de o comunicare mai rapida si mai fluida cu sistemul tau gazda. Algoritmul ECC rafinat si un nou controler MJX genereaza viteze mai mari, iar prioritizarea de comenzi trim imbunatateste compatibilitatea cu Linux. Ingineria noastra avansata face 860 PRO mai compatibil cu sistemul informatic.

Specificatii tehnice produs Samsung 860 PRO, ID 004218

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate