Calculator Dell Optiplex XE

Calculator Dell Optiplex XE Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz, 2 GB DDR3, 160 GB HDD SATA

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 Dell Optiplex XE
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat
Cere Oferta
Solicita o oferta personalizata.
Descriere

Ce spune DELL:

Desktopul OptiPlex XE
           OptiPlex XE Desktop
Solutie desktop incorporata, dedicata POS, OEM si alte medii care au nevoie de o solutie rezistenta la caldura, usor adaptabila, care sa fie compatibila cu cerintele solicitante ale sectorului productiei si distributiei.

Design dedicat

Proiectat pentru a-si demonstra potentialul maxim in conditii solicitante de utilizare zilnica, desktopul OptiPlex XE beneficiaza de un design dedicat ce raspunde provocarilor unice ridicate de spatiile mici, inchise, cu temperaturi ridicate si cantitati mari de praf.
                                               
                                                                
Design care se potriveste perfect: sub tejghea, pe birou sau intr-o incinta: indiferent de configurarea necesara pentru activitatile dumneavoastra, desktopul OptiPlex XE ofera doua optiuni de factor de forma, cu posibilitate de montare in practic orice pozitie dorita. Un buton de alimentare extern optional asigura acces simplu pentru chioscuri si alte spatii inchise.

  OptiPlex XE Desktop - Design That Fits Right In     OptiPlex XE Desktop - Ready to Take the Heat     OptiPlex XE Desktop - Peripheral Perfect

                                                                    
Pregatit sa suporte temperaturi ridicate: conceput pentru a functiona in spatii inchise 24 de ore din 24, 7 zile din 7, desktopul OptiPlex XE poate functiona la temperaturi ambientale de pana la 45 °C (113 °F). Un kit optional de tubulaturi poate mari toleranta la caldura pana la 55 °C (131 °F).
           


Perfect pentru periferice: datorita compatibilitatii native cu conexiunile prin porturi PS/2, porturi seriale (RS-232), porturi VGA si prin pana la zece porturi USB, inclusiv porturi alimentate, desktopul OptiPlex XE poate accepta o gama larga de periferice noi si de generatie veche.
                                                                    
Stabilitate pe care va puteti baza
Desktopul OptiPlex XE ofera stabilitate pe termen lung a sistemelor, solutii personalizabile integrate si un cost total al detinerii redus pentru producatorii de echipamente (OEM) si pentru clientii din domeniul comertului cu amanuntul/punctele de vanzare (POS).
•    Ciclu de viata de 3,5 ani din momentul achizition?rii: un ciclu de viata de 3,5 ani din momentul achizitionarii (care include blocarea componentelor hardware si software principale) contribuie la reducerea costurilor si a complexitatii asociate in mod normal cu recertificarea sistemelor. Adaugati caracteristici optionale de service si asistenta pentru a completa garantia limitata standard pentru hardware.
•    Tranzitii administrate pe termen lung: o perioada de sase luni de tranzitii administrate permite mentinerea simpla a unui mediu de lucru uniform, in timp ce se planifica implementari viitoare.
•    Solutii Dell OEM: cu OptiPlex XE, Dell ofera producatorilor OEM optiunea unei solutii complete, de la marci personalizate si integrare din fabrica la service si asistenta exceptionale. Contactati astazi reprezentantul Dell pentru a crea o solutie OEM care raspunde cerintelor dvs. si care va respecta bugetul.
•    Solutii Dell pentru punctele de vanzare (POS): desktopul OptiPlex XE ofera baza pentru o solutie POS completa. De asemenea, Dell ofera solutii integrate optionale, de la tehnologii de automatizare a magazinelor, orientate spre client, la sisteme de stocare a datelor pentru back office.
                                                       OptiPlex XE Desktop - Built-In Management, Enhanced with Dell Services
Capacitate de administrare incorporata, imbunatatita cu serviciile Dell
Desktopul OptiPlex XE ofera capacitati excelente de intretinere si administrare, asigurandu-se ca sistemele pot fi intretinute cu usurinta chiar si atunci cand sunt instalate in spatii inchise, in chioscuri de comert cu amanuntul sau in locatii la distanta.
•    Administrare eficienta la distanta: tehnologia Broadcom® TruManageTM disponibila permite personalului IT sa monitorizeze si sa intretina desktopul OptiPlex XE de la distanta, ajutandu-va sa minimizati durata de inactivitate a utilizatorilor si sa programati pachetele de corectie sau actualizarile in afara orelor de varf.
•    Intretinere simpla in timpul lucrului: Carcasa care nu necesita instrumente a desktopului OptiPlex XE include o sursa de alimentare care nu necesita instrumente, ceea ce simplifica inlocuirea rapida a sursei de alimentare (PSU). LED-urile de depanare Dell DirectDetectTM permit diagnosticarea rapida a problemelor hardware fara sa fie necesar sa deschideti carcasa.
•    Capacitate incorporata de monitorizare a sistemului: desktopul OptiPlex XE dispune de un cronometru de veghe pentru monitorizarea automata a caracteristicilor, cum ar fi incarcarea sistemului, incarcarea sistemului de operare si aplicatiile specificate. Caracteristicile suplimentare de monitorizare a elementelor hardware trimit notificari in cazul defectiunilor legate de temperatura, de testarea automata la punerea sub tensiune (POST), de ventilator si de sursa de alimentare.

Design cu un consum redus de energie, responsabilitate fata de mediul inconjurator
Cu designul sau ecologic, cu un consum redus de energie, desktopul OptiPlex XE reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul intreprinderii dvs.

Caracteristici ecologice: desktopul OptiPlex XE ofera setari de alimentare Dell Energy Smart (pentru anumite configuratii) si surse de alimentare cu eficienta de 88 %. Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme OptiPlex personalizate.

Conformitate cu standardele ENERGY STAR® : in calitate de partener care respecta standardul ENERGY STAR, Dell a proiectat anumite configuratii ale desktopului OptiPlex XE in vederea conformitatii cu standardele de eficienta energetica ENERGY STAR 5.0.

Standarde ridicate de protectie a mediului : anumite configuratii ale desktopului OptiPlex XE sunt eligibile pentru calificativul EPEAT Gold. Gold reprezinta cel mai inalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atat in sectorul public cat si in cel privat.

Specificatii tehnice Calculator Dell Optiplex XE Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz, 2 GB DDR3, 160 GB HDD SATA
 • Utilizare
  Business, Desktopul OptiPlex XE ofera stabilitate pe termen lung a sistemelor, solutii personalizabile integrate si un cost total al detinerii redus pentru producatorii de echipamente (OEM) si pentru clientii din domeniul comertului cu amanuntul/punctele de vanzare
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Format carcasa
  Desktop SFF
 • Model
  Optiplex XE
 • Sistem de operare
  Optional
 • Procesor
  Intel Core 2 Duo, E7400 2.80 GHz, 3M Cache, 1066 MHz FSB
 • Memorie
  2 GB DDR3, upgradabil la 8 GB DDR3
 • Hard drive
  160 GB SATA, se poate monta HDD pana la 3 TB SATA
 • Optical drive
  nu are
 • Graphic card
  Intel GMA 4500 + slot PCIe
 • Network Card
  2 x Gigabit Ethernet
 • Porturi / Conectare
  6 x USB 2.0, 1 x USB 24V, 2 x serial, 2 x RJ-45, 2 x PS2, 1 x VGA, 1 x Display Port, 1 x audio-in, 1 x audio-out
 • Cablu Curent
  inclus
Review-urile clientilor nostri pentru Calculator Dell Optiplex XE
Calculator Dell Optiplex XE Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz, 2 GB DDR3, 160 GB HDD SATA
Rating general al produsului
5

Ai cumparat acest produs? Scrie un review

Calculator Dell Optiplex XE Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz, 2 GB DDR3, 160 GB HDD SATA
Ultimul review adaugat
5
( 1498813533 )
recomand aces pc, pt spatii inguste, temperaturi ridicate
 
x
X
Formular Contact