Calculator Dell Optiplex 7040 Micro, Intel Core i7 6700T 2.8 GHz, 8 GB DDR4, 500 GB HDD SATA

In Stoc

1.841,00 Lei + TVA

2.190,79 Lei (TVA inclus)

Leasing/Rate Lunare: de la 182,57 Lei
Termen de livrare:
24h
ID Produs: 076120
Plata la termen:
(Trimite comanda si vei fi
contactat de un agent)
Castiga recomandandu-ne:
(Programul voucher si afiliere)
184,10 Lei
Drivere:
(Click pentru instructiuni)

Detalii produs DELL Optiplex 7040, ID 076120

Mic, dar puternic

 

 1. Putere si eficienta: cu procesor Intel® Core™ din a sasea generatie.
 2. Lucrati fara probleme in regim multitasking: memorie DDR4 de pana la 16 GB pentru un flux de lucru fara probleme in mai multe aplicatii.
 3. Accepta doua afisaje: portul DisplayPort, portul HDMI si conectivitatea VGA optionala va ajuta sa vedeti mai bine ce lucrati.


Gestionare fara probleme

 

 1. Cele mai flexibile din lume: modificati setarile BIOS si configurati sistemele cu flexibilitatea extinsa de care infrastructurile IT din organizatii au nevoie.
 2. Dvs. detineti controlul: instrumentele gratuite ale suitei Dell Client Command permit configurarea flexibila si automatizata a setarilor BIOS sau a sistemelor pentru toate desktopurile din organizatie.
 3. Calatoriti? Nicio problema: va puteti gestiona de la distanta flota de desktopuri cu ajutorul tehnologiei Intel® vPro™ optionale si al capacitatilor Dell unice de gestionare BIOS in afara benzii.
 4. Echipare pentru o buna functionare: Dell Command | Update instalat din fabrica va trimite notificari automate privind actualizarile.
 5. Pentru organizatiile de orice dimensiune: sunt disponibile solutii de gestionare a sistemelor Dell KACE capabile sa raspunda celor mai ambitioase cerinte de gestionare IT.


Cea mai buna securitate imediat dupa despachetare

 

 1. Cele mai sigure desktopuri din lume sunt echipate cu hardware si software Dell Data Protection, insotite de caracteristici suplimentare optionale.
 2. Gestionare centralizata la distanta: solutia Dell Data Protection | Encryption va permite sa respectati reglementarile privind conformitatea imediat dupa despachetare si sa protejati datele de pe orice dispozitiv.
 3. Optiuni de autentificare: asigurati-va ca numai utilizatorii autorizati au acces la date, utilizand cititoarele de smart carduri, cititoarele de amprente sau cititoarele de smart carduri fara contact, toate cu certificare FIPS 201.
 4. Capacitate de stocare cu date de identificare securizate: modulul TPM cu certificare FIPS 140-2 si Dell ControlVault suplimenteaza securitatea hardware cu noi niveluri, izoland parolele si datele de identificare ale utilizatorilor pe un chip hardware controlat separat.
 5. Blocati programele rau intentionate avansate: solutia Dell Data Protection | Protected Workspace lanseaza aplicatiile intr-un volum virtualizat, restaurand securitatea mediului in doar 20 de secunde.
 6. Securitate cu o singura consola: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite ofera capacitati complete de protectie impotriva atacurilor, autentificare si gestionare a accesului si criptare, toate fiind gestionate centralizat.
 7. Refurbished: Dell 7040 MICRO Intel Core i5-6500T 2.50 GHz, 16GB ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii tehnice produs DELL Optiplex 7040, ID 076120

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate