Calculator DVDRW Dell Optiplex 380

Calculator Dell Optiplex 380 Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVD, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

-9%
Cit Grup Info

Produs refurbished, super testat si optimizat, garantat de CIT Grup

Cit Grup Info

Ai 3 ani garantie standard si poti extinde pana la 8 ani.

Cit Grup Info

Cu Windows preinstalat, e gata de folosit.

 DVDRW Dell Optiplex 380
 • Cit Grup Info

  O data de catre producator, o data de catre specialistii CIT Grup si a treia oara la instalarea sistemului de operare.

 • Cit Grup Info

  Cu Antivirusul Microsoft Defender, esti protejat de la inceput

 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

571 Lei + TVA
519 Lei + TVA
(617,61 Lei cu TVA inclus)
Stoc 519 + TVA
Transport gratuit
Livrare 24h
Adauga in cos

Ce spunem noi:

Desktop OptiPlex 380 este un sistem silentios, performant, dedicat organizatiilor care cauta caracteristici de baza in ceea ce priveste capacitatea de administrare, securitatea si eficienta energetica


Ce spune Dell:

Caracteristici esentiale optimizate

Cu factori de forma si caracteristici care depasesc cerintele de baza, desktopul OptiPlex 380 ofera o solutie flexibila, economica pentru infrastructurile IT de baza.

    Factori de forma adaptati: alegeti factorul de forma care se potriveste cerintelor organizatiei dvs. in materie de spatiu si de extensibilitate: mini tower, desktop sau factor de forma redus.
    Optiuni multiple de configurare: sporiti productivitatea cu optiuni de configurare care includ, printre altele, procesoare Intel® Core™2 Quad, memorie DDR3, placa grafica dedicata si sistem de operare Windows® 7.
    intretinere usoara: designul de carcasa care nu necesita instrumente permite efectuarea cu usurinta a operatiilor de intretinere de rutina, in timp ce LED-urile DirectDetect din partea frontala a carcasei permit diagnosticarea rapida a problemelor hardware.

Administrare in stilul dumneavoastra

Conceput pentru a sprijini stabilitatea la nivelul intregii organizatii, desktopul OptiPlex 380 poate tine pasul cu cerintele tehnologiei in continua evolutie, oferind in acelasi timp un cost total al detinerii redus.

Desktopul OptiPlex 380 - administrare de baza a sistemelor

Administrare de baza a sistemelor: Dell Client Manager permite personalului IT sa configureze si sa actualizeze mai multe desktopuri simultan, monitorizând in acelasi timp starea componentelor principale ale sistemului.
Desktopul OptiPlex 380 - configuratii disponibile la nivel global
Configuratii la nivel global: personalul IT poate standardiza desktopurile OptiPlex la o configuratie globala, in momentul achizitionarii, simplificând rezolvarea problemelor si comandarea ulterioara a pieselor de schimb.
Desktopul OptiPlex 380 - fiabilitate OptiPlex
Fiabilitate OptiPlex: ciclul de viata proiectat de 12 luni si perioada de tranzitie administrata de doua luni faciliteaza mentinerea productivitatii organizatiei, in timp ce se planifica implementari viitoare. Optiunile suplimentare de service si asistenta pot extinde ciclul de viata al produselor.
Simplificarea unor solutii de calcul securizate
De la protectia impotriva furtului elementelor hardware la securitatea de baza a datelor, desktopul OptiPlex 380 ofera o serie de optiuni de securitate care va ajuta sa va protejati munca.
    Protectia sistemului: caracteristicile de securitate includ un slot pentru incuietoare Kensington si alarme optionale impotriva deschiderii neautorizate a carcasei care va ajuta sa identificati tentativele de deschidere a carcasei sistemului.
    Securitate fiabila a datelor: evitati furtul datelor sau accesul neautorizat cu ajutorul unor caracteristici precum parola pentru configurare/BIOS si activarea/dezactivarea panoului USB si adaugati serviciile optionale Dell ProSupport1 pentru asistenta privind probleme legate de securitatea hardware si de protectia datelor.
    Compatibilitate cu solutii de calcul flexibile: datorita compatibilitatii cu transmiterea pe desktop la cerere (ODDS), administratorii IT pot contribui la garantarea securitatii centrelor de date si a conformitatii, fara sa afecteze metodele de lucru ale utilizatorilor finali.

Design cu eficienta energetica, responsabilitate fata de mediul inconjurator

Cu designul sau ecologic, eficient din punct de vedere energetic, sistemul OptiPlex 380 reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul intreprinderii dvs.
Desktopul OptiPlex 380 - caracteristici cu un consum redus de energie
Caracteristici ecologice: desktopul OptiPlex 380 ofera setari de alimentare Dell Energy Smart si surse de alimentare optionale cu eficienta ridicata. Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme OptiPlex particularizate.
Desktopul OptiPlex 380 - conformitate cu standardele ENERGY STAR
Conformitate cu standardele ENERGY STAR® : in calitate de partener care respecta standardul ENERGY STAR, Dell a proiectat anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 380 in vederea conformitatii cu standardele de eficienta energetica ENERGY STAR 5.0.

Desktopul OptiPlex 380 - standarde ridicate de protectie a mediului

Standarde ridicate de protectie a mediului: anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 380 sunt eligibile pentru calificativul EPEAT® Gold. Gold reprezinta cel mai inalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atât in sectorul public cât si in cel privat.

Specificatii
Calculator Dell Optiplex 380 Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVD, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie
 • Calitate
 • Brand
  Dell, DVDRW
 • Format carcasa
  Desktop SFF
 • Sistem de operare
  Windows 10 Pro
 • Procesor
  Intel Core 2 Duo, E8400 3.0 GHz, 6M Cache, 1333 MHz FSB
 • Memorie
  4 GB DDR3, suporta pana la 8 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
 • Hard disk
  250 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
 • Optical drive
  DVD
 • Graphic card
  Intel GMA 4500 HD
 • Network Card
  Gigabit 1000 Mbps
 • Porturi / Conectare
  8 x USB 2.0, 1 x RJ-45, 1 x VGA, 1 x Parallel, 1 x Serial, 2 x Line-in, 2 x Line-out
 • Garantie
  3 Ani
 • Gama
  Business, silentios, performant, dedicat organizatiilor care cauta caracteristici de baza in ceea ce priveste capacitatea de administrare, securitatea si eficienta energetica
 • Model
  Optiplex 380
 • Particularitati
Review-urile clientilor nostri pentru Calculator DVDRW Dell Optiplex 380
Calculator Dell Optiplex 380 Desktop SFF, Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVD, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

Ai cumparat acest produs? Scrie un review