Casti cu microfon Axtel MS2 duo NC USB, negru

Te intereseaza sa cumperi acum acest produs?

Produsul nu mai face parte din oferta CIT Grup.

Apasa butonul de mai jos pentru a-l adauga in wishlist. Vei primi un email automat cand produsul intra pe stoc si un agent te va contacta pentru rezervarea produsului.

Detalii produs AXTEL , ID 050312

Aceste casti Axtel MS2 Duo NC sunt concepute pentru domeniile office/ call center. Castile MS2 Duo sunt usoare si confortabile in timpul utilizarii si au multe caracteristici concepute special pentru sistemele UC. Datorita constructiei atente si flexibile, echipate cu boxe reglabile, castile pot fi utilizate in functie de preferintele fiecarei persoane. Nu in ultimul rand, utilizatorii care isi schimba adesea locul de munca le pot transporta cu usurinta folosind carcasa compacta.

Optimizat pentru Skype for Business

Aceste casti Axtel MS2 Duo NC sunt optimizate atat pentru functiile Skype for Business, cat si pentru raspunsul/ functiile de terminare ale apelurilor. Cablurile USB functionale permit integrarea la PC-uri in timp ce intreaga tehnologie Plug & Play permite sistemelor identificarea imediata a setului cu casca.

Utilizatorii care lucreaza in medii aglomerate pot lucra acum linistiti datorita functiei de anulare a zgomotului (NC), care asigura o experienta confortabila utilizatorului. Sunetul wideband imbunatateste audibilitatea si ofera o libertate suplimentara in comunicare. Tehnologia de protectie acustica elimina tonurile daunatoare si protejeaza auzul personalului dumneavoastra.

Tehnologie de reducere a zgomotului

Obtineti o calitate mai buna a comunicarii cu clientii dumneavoastra cu ajutorul tehnologiei avansate de reducere a zgomotului (NC). Evitati absorbtia sunetelor din spatiul deschis al biroului dumneavoastra si zgomotul deranjant in casca in timpul conversatiei. Sistemul NC ofera un sunet clar, astfel ca fiecare cuvant se aude fara zgomotul de fundal de la birou. In astfel de conditii convenabile, consultantul se poate concentra pe sarcinile zilnice si poate fi mai eficient la locul de munca.

Specificatii tehnice produs AXTEL , ID 050312

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Aboneaza-te la newsletter

Urmareste-ne: Reduceri | Beneficii | Oportunitati | Ultimele Importate