Workstation Dell Precision T1500

Workstation DELL Precision T1500 Tower, Intel Core i7 860 2.8 GHz, 16 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVDRW, Placa video nVidia Quadro FX 570 , Windows 7 Professional, Garantie pe Viata

Cit Grup Info

Produs refurbished, super testat si optimizat, garantat de CIT Grup

Cit Grup Info

Ai 5 ani garantie, si daca ai cont beneficiezi gratuit de garantie pe viata.

Cit Grup Info

Cu Windows preinstalat, e gata de folosit.

 Dell Precision T1500
 • Cit Grup Info

  O data de catre producator, o data de catre specialistii CIT Grup si a treia oara la instalarea sistemului de operare.

 • Cit Grup Info

  Cu Antivirusul Security Essentials oferit de Microsoft, esti protejat de la inceput

 • Cit Grup Info

  Daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat
Pachete
Salut,
Ai nevoie de ajutor?
Adrian Filipescu

Sunt Adrian Filipescu, consultant specializat cu 14 ani experienta in vanzarea produselor IT, si abia astept sa te ajut in alegerea produsului potrivit pentru tine.

Telefon: 0725.139.993
Descriere

Ce spunem noi?

Seria Precision de la Dell combina puterea unui server de ultima generatie cu o placa video profesionala, gandita pentru animatie si grafica 3D complexa. Are un sistem de racire avansat si se poate configura cu hard discuri clasice sau SSD

 

 

Ce spune Dell?

 Oferind certificare pentru AutoCAD®, Dell Precision T1500  vine cu o tehnologie avansata, procesor de mare viteza Intel® Core® i7 si placi grafice profesionale de la ATI® si NVIDIA®.


Performanta certificata a statiei de lucru T1500
Profesionistii care doresc performanta certificata pe o serie de aplicatii specifice statiilor de lucru, concentrate pe analiza avansata, inginerie si proiectare.


Performanta solida
Oferind o combinatie ideala între pret si performanta, statia de lucru Dell Precision T1500 este conceputa pentru a asigura performanta si scalabilitate care depasesc caracteristicile sistemelor desktop pentru întreprinderi standard.
Statia de lucru T1500 accepta memorie de sistem de pana la 16 GB DDR3, permitand atingerea unui nou nivel de performanta a aplicatiilor si de gestionare a datelor.
 Performanta si productivitate excelenta pentru utilizatorii de aplicatii solicitante, T1500 vine cu procesor Intel® Core® i7 si tehnologie pe placa de baza ce suporta memorii rapide de 1333Mhz DDR3.

Fisiere de date importante pot fi incarcate si stocate rapid folosind un hard disk secundar pentru RAID 0 si 1.

 

Pace Interioara
Acum ai asigurarea unei statii de lucru care este certificata sa ruleze cele mai populare aplicatii CAD, in timp ce valoarea acestuia este a unui sistem desktop.
Dell Precision T1500 va ofera variante de a folosi placi grafice ATI FirePro® si NVIDIA Quadro®, astfel veti avea pace interioara cat folositi aplicatia AutoCAD pe un sistem testat.
Placile grafice profesionale oferite de ATI® si NVIDIA® sunt concepute sa ofere acuratete modelelor 3D CAD si o performanta accelerata OpenGL®.

Dell lucreaza in parteneriat cu furnizori independenti de software (ISV) de marca pentru a confirma compatibilitatea sistemelor, asigurandu-se ca aplicatiile autorizate pentru statiile de lucru pe care le încarcati pe statia dvs. T1500 vor functiona cu usurinta imediat dupa despachetare.


Impreuna cu fiecare workstation CIT Grup Refurbished primesti gratuit sistemul de operare Microsoft Refurbished ( Windows 10, 7), backup recovery partition (vei putea oricand reinstala windows-ul cu doar cateva clickuri).

Super pret - achizitionand workstation CIT Grup Refurbished, economisesti.

De 3 ori testat (De Calitate) - o data testat de catre producator, o data de catre specialistii CIT Grup si a treia oara la instalarea sistemului de operare. Hard disk-ul are 100% viata functionand in parametrii maximi si nu are nici un bad, memoria este 100% functionala (fara erori sau intarzieri), iar condensatorii sunt testati. Workstation CIT Grup Refurbished arata mai bine, functioneaza impecabil, fiind calitativ superior fata de cel second hand.

In plus fata de testarea cu programe profesionale instalam si sistemul de operare pe fiecare produs in parte pentru a ne asigura ca e perfect functional.

Livrare 24h -  utilizare imediata, se livreaza ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, antivirus bonus, si toate cablurile aferente.Specificatii tehnice Workstation DELL Precision T1500 Tower, Intel Core i7 860 2.8 GHz, 16 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVDRW, Placa video nVidia Quadro FX 570 , Windows 7 Professional, Garantie pe Viata
 • Utilizare
  Design & Graphic, Precision T1500 combina puterea unui server de ultima generatie cu o placa video profesionala, gandita pentru animatie si grafica 3D complexa.
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Garantie
  Garantie pe Viata
 • Model
  Precision T1500
 • Sistem de operare
  Windows 7 Professional
 • Procesor
  Intel Core i7, 860 2.8 GHz, 8 MB Cache, 2.5 GT/s
 • Memorie
  16 GB DDR3, upgradabil la 16 GB DDR3
 • Hard drive
  500 GB SATA, se pot monta 2 HDD-uri SATA, pana la 1 TB
 • Optical drive
  DVDRW
 • Graphic card
  nVidia Quadro FX 570
 • Network Card
  Gigabit 10/100/1000 Mbs
 • Porturi / Conectare
  12 x USB 2.0, 1 x serial, 2 x PS2, 1 x RJ-45, 3 x audio
 • Cablu Curent
  Inclus
Review-urile clientilor nostri pentru Workstation Dell Precision T1500
Workstation DELL Precision T1500 Tower, Intel Core i7 860 2.8 GHz, 16 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVDRW, Placa video nVidia Quadro FX 570 , Windows 7 Professional, Garantie pe Viata

Ai cumparat acest produs? Scrie un review

 
x
X
Negociaza Oferta